2024. április 29. - Péter

Naomi Campbell: roham után börtön?

Óvadék ellenében szabadon engedték a rendőrök Naomi Campbellt, akit hisztériás rohama miatt bilincsben kellett elvinni a londoni Heathrow repülőtérről.
2008. április 5. szombat 18:14 - Hírextra
A rendőrök vezették el a híres topmodellt, Naomi Campbellt a londoni Heathrow repülőtér legújabb, ötös termináljáról. A sztár, aki megrugdosta a hatóság embereit, óvadék ellenében már szabadlábon van, de hivatalos személy elleni fellépésért akár féléves elzárást is kaphat.

A modellt a British Airways Los Angelesbe tartó járatáról kellett erőszakkal leszállítani, ugyanis hisztériás rohamban tört ki.

Az verte ki nála a biztosítékot, hogy bár két csomagot adott fel, a légitársaság egyik alkalmazottja közölte vele, hogy az egyiket nem találják, és amíg a hibát orvosolják, megkérte, hogy szálljon le a gépről.

A modell mindezt rosszul viselte, és agresszívan lépett fel a légi kísérőkkel szemben, akik ezért rendőrt hívtak. Naomi Campbell a hatóság képviselőjét is megrugdosta, ezért a rendőrök őrizetbe vették.

A brit szupermodellt nemrég azért ítélték több napos közmunkára, mert az egyik asszisztenséhez vágta a mobiltelefonját. Környezetéből többen azt állítják: nem képes megfékezni az indulatait.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását