2024. május 18. - Erik, Alexandra

Videó a VOLTosokról

Széles látogatói körét szeretné bemutatni a VOLT Fesztivál idei reklámkampányában, ezért a szervezők arra buzdítják az esemény látogatóit, készítsenek magukról portrét vagy videofelvételt.
2008. március 21. péntek 15:11 - Hírextra

A fotók a fesztivál reklámfelületein és a www.volt.hu weboldalon láthatók majd. A portrék mellett várnak 10-30 másodperc hosszúságú videoüzeneteket is, amelyekben a fesztiválozók magukat mutatják be. A kisfilmek szintén az interneten, illetve a legötletesebbek a fesztivál tévés előzetesében kapnak helyet.

A első ezer fotó beküldőjét a szervezők személyre szabott, egyedi poszterrel jutalmazzák, amelyen az eljuttatott portré szerepel. A legjobb videoüzenetek gazdái pedig VIP belépővel vehetnek részt a július első hétvégéjén megrendezendő 16. VOLT Fesztiválon.

A fotók és videók a http://www.sziget.hu/volt/hirek/107568.html című honlapon tölthetők fel - tudta meg Vető Viktória sajtófőnöktől a távirati iroda.

A szervezők 2007-es felmérése szerint a VOLT Fesztivál elsődleges célcsoportja a 16-30 éves korosztály, de nagy számban vesznek részt idősek és családok is a rendezvényen. Sokan egyfajta programdús nyaralásként értelmezik ezt a hosszú hétvégét, így a fesztiválnak otthont adó kemping mellett Sopron és környéke szálláshelyei - még a legdrágább szállodák - is a VOLT látogatóival telnek meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását