2024. április 28. - Valéria

Újabb propagandakiadvány a kormánytól

Megkezdődik az Új Magyarország című tájékoztató kiadvány második számának terjesztése. Az ingyenes újság ezúttal olyan kérdésekkel foglalkozik, mint az új egészségbiztosítási rendszer, Magyarország schengeni csatlakozása vagy a januártól életbe lépett adó
2008. január 24. csütörtök 20:04 - Hírextra
A 3,3 millió példányban elkészült, 28 oldalas színes kiadványt a Magyar Hivatalos Közlönykiadó Kft. megbízásából a Magyar Posta kézbesíti. Január 24-től Budapesten és környékén kezdődik a terjesztés, január 29-étől pedig a kelet-magyarországi városok postaládáiban, illetve a kisebb települések polgármesteri hivatalaiban lesznek megtalálhatóak a kiadványok.

Nyugat-Magyarországon február 4. és 10. között juttatják el a háztartásoknak a tájékoztatót.
A kiadvány nyomdai és terjesztési munkálatait a közbeszerzési pályázaton nyertes Magyar Hivatalos Közlönykiadó Kft. látja el, mintegy nettó 126 millió forintért. A tájékoztatót a Magyar Posta terjeszti, mint a Magyar Hivatalos Közlönykiadó által megbízott terjesztő partner. Az elkészült cikkek a www.tegyunkerte.hu és a www.magyarorszag.hu honlapokon is elolvashatók.

Az Új Magyarország kiadvány első számából visszamaradt példányok kézbesítése 2008. január 22-éig megtörtént. Az Új Magyarország című lap első száma nyomdai munkálatainak elvégzését a nyomdai és terjesztési feladatokra kiírt közbeszerzés győztese, a Magyar Hivatalos Közlönykiadó, a kiadvány terjesztését pedig a Közlönykiadó alvállalkozója, a HT Express végezte.

A nyomdai feladatokat a Magyar Hivatalos Közlönykiadó Kft. szerződésszerűen elvégezte, a kiadvány terjesztéséért felelős alvállalkozó által ellátott munka üteme és minősége azonban eltért a szerződésben megfogalmazott kritériumoktól. A Miniszterelnöki Hivatal a hiba észlelésekor intézkedett, 2007. december elején külön ellenőrzést rendelt el, majd az első szám 10%-ot meghaladó hibás teljesítésért 30%-os kötbért alkalmazott és gondoskodott arról, hogy a kiadvány első száma még az új kiadvány terjesztésének megkezdése előtt a postaládákba kerüljön.

Kormányszóvivői Iroda
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását