2024. május 3. - Tímea, Irma

Kiállítják a First Lady ruháit

Nancy Reagan: egy First Lady stílusa és ruhái címmel novemberben Kaliforniában kiállítják Ronald Reagan néhai amerikai elnök feleségének ruhatárát. A legnagyobb divattervezők, Valentino, Chanel, Yves Saint-Laurent által tervezett 80 darab szemlélteti, hog
2007. október 22. hétfő 08:41 - Hírextra

Nancy Reagan annak idején sok kritikát kapott öltözködéséért. Sokakat irritált azoknak mennyisége és extravaganciája. A sajtó el is nevezte őt "Nancy királynőnek". Az asszony 1982-ben beismerte, hogy sokat ajándékba kapott és ezért is bírálatot kapott, mondván, elfogadni ilyen ajándékokat nem való, de ha már megtörtént, illet volna azokat bejelenteni a pénzügyminisztériumnak, és a Fehér Ház vagyonaként kezelni. Maga az elnök azonban mindig tagadta, hogy ajándékok lettek volna. Állítása szerint a ruhákat kölcsön kapták és visszaszolgáltatták - írta az El País című spanyol napilap.

Nancy Reagan évtizedes hallgatás után most kifakadt: "Mindenki utált és azt mondták: meg kell válnom a ruháktól. Most szeretetre méltónak tartanak, mert birtokomban vannak ezek az értékes darabok, amelyeket mindenki viselni szeretne." Az egyetlen intézmény, amely számíthat a ruhákra, az a férje emlékének szentelt könyvtár.

A kiállítás megnyitója november 8-án lesz a kaliforniai Simi Valley-ben. A ceremónián várhatóan több divattervező is megjelenik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását