2024. május 3. - Tímea, Irma

Fiatalos a divat

A fiatal magyar és külföldi divattervezők október 26. és 28. között mutatkoznak be Budapesten: az International Fashion Show szervezői - a márciusi premier után - ezúttal már külhoni tervezőket is felkértek, hogy mutatkozzanak be friss szellemű ruhatervei
2007. október 15. hétfő 11:55 - Hírextra
A kifutókon - a XIII. kerületi Show Room-ban - olyan magyar divattervezők mutatkoznak be, mint a tavalyi díjnyertes Luu Ahn Tuan, Schöff Mónika, Hegedűs Zsanett, Závodszky Dalma, Juhász Dóra, Coterie-Martin Krsiztina, Papp Szilvia, Bicsérdi Ágnes vagy a már ismert Aquanauta. A meghívott külföldi tervezők között van Louis de Gama, Maria Findelic, Nicholas le Cauchois és a Hippy Garden.

Az október 26-i szakmai estet követően a nagyközönség két napon át betekintést nyerhet az avantgárd alkotók friss divattrendjeibe és olyan márkák legújabb kollekcióit is láthatja, mint a Viva Maria és a P
Pussy Deluxe.

A szakmai csapat, amely Budapestet a divat fővárosává változtatja október utolsó hétvégéjén, olyan hazai ügynökségekből áll, mint a 2Face, a Show and Fashion, a VM Models, de szerb és szlovén modellügynökségekkel is kooperálnak.

A márciusi debütálóshow nagy érdeklődést keltett mind a közönség, mind a szakma és a sajtó körében, mivel először találkoztak a fiatal magyar és külföldi tehetségek, a hazai divatszakma eddigi meghatározó személyiségei mellett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását