2024. május 3. - Tímea, Irma

Merész vágások, megdöbbentő színpárok

Fekete és bordó árnyalatok, vékony, keskeny, hosszú hajzuhatag, vagy finoman feltűzött keskeny sima copf - íme a legújabb minimalista frizuratrend az egyik európai, fodrászati kellékeket és hajkozmetikumokat gyártó piacvezető cég szerint.
2007. október 11. csütörtök 15:51 - Hírextra

A főleg a fiatalok által kedvelt minimalista irányzat lényege, hogy feszes, tiszta és fényes hatást kelt - hangzott el a cég csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A minimalistán kívül még több frizurastílus jellegzetességeit is bemutatták.

A Glitterati a hetvenes évek ragyogásának új hulláma. Terjedelmes, gazdagon beszárított forma, fürtök és hullámok. A frufru is új formában mutatkozik: lehet nehéz és tömött, tompa vonalú, szempillát érő vagy rövid, illetve megtört, szabálytalan kontúrokkal kialakított. E stílus színei a mokka, az óarany, az aranyszőke és a rubinvörös világosabb árnyalatai.

A Boys Own férfias allűrökkel teli irányzat, amely összemossa a már megszokott szabályokat. Iskolás-fiús hajviseletek, letisztult hajvégekkel, vagy éppen erősen megtört kontúrokkal.
A Femme Fatale igéző, szexi, retró formákat idéz: levegős, szélfútta, könnyed, laza hatást keltő frizurák, fakó arany, eperszőke és erőteljes barna árnyalatokkal.

A Schwarzkopf profi fodrászai évente kétszer tartanak bemutatót a szezonális trendekről. Őszi-téli hajviseleteiknek a Modern Life Collection nevet adták, amely merész vágási technikákat és meglepő színkombinációkat visz a fodrász szalonok hétköznapjaiba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását