2024. április 28. - Valéria

Vilmos herceg eljegyzi Kate Middletont?

Vilmos herceg és Kate Middleton a királyi család balmorali birtokán tölti a hétvégét, ami a brit bulvárlapok szerint biztos jele a pár közelgő eljegyzésének. Ehhez Vilmosnak már csak nagyanyját, II. Erzsébet királynőt kell meggyőznie, aki egyelőre nem haj
2007. október 14. vasárnap 16:59 - Hírextra
A napokat a pár Skóciában sétákkal, piknikkel és szarvasfigyeléssel tölti. A fiatalokhoz szombat este Károly herceg és felesége, Kamilla is csatlakozik. Megfigyelők szerint ez a leendő hercegi mennyasszony legkomolyabb tesztje.

A nagyításhoz kattintson a képre
A pár négyéves együttlét után áprilisban szakított, de néhány hete ismét összejöttek. A királyi családhoz közelálló források szerint Károly és Kamilla rendkívül örült a hírnek. A brit trónörökös felesége állítólag jól kijön Kate-tel.

Vilmos balmorali vadőr-házát, amelyet az anyakirálynőtől örökölt, nemrég újítatták fel 80 ezer fontért (30 millió forintért), így egy kétszemélyes köralakú kád is került a 120 éves épületbe.

A 25 éves Vilmos és Kate egyébként a British Airways menetrendszerinti járatán repült csütörtökön a skóciai Aberdeen-be, teljesen hétköznapi utasként, ami eléggé meglepte a szemtanúkat. A párt nem kezelték VIP-ként a gépen, ugyanazt a szendvicset majszolták, mint utastársaik többsége. Nemrég a Clarence House, Károly herceg irodája tiltakozását jelentette be, miután a fiatalokat paparazzik vették üldözőbe motoron egy éjszakai kiruccanás után.

A brit trónöröklési rangsorban apja, Károly után második herceg januárban a királyi légierőhöz kerül, amivel régi vágya teljesül, mert régóta szeretett volna megtanulni repülni. Vilmos nyáron a királyi haditengerészetnél is szolgál néhány hónapot.


Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását