2024. április 28. - Valéria

Eljegyzési láz Londonban

Ismét eljegyzési lázban ég London, miután Vilmos trónörökös és kedvese, Kate Middleton a tavaszi szakítást követő újbóli egymásra találás óta először jelent meg együtt nyilvánosan.
2007. október 6. szombat 17:21 - Hírextra

Vilmos - a néhai Diana hercegnő és Károly walesi herceg elsőszülött fia - a házasság bejelentését váró alattvalók általános megdöbbenésére áprilisban úgy döntött, hogy véget vet akkor már évek óta tartó kapcsolatának a polgári származású Kate-tel.

A szakítás azonban csak időleges mosolyszünetnek bizonyult, és egyre több értesülés szólt arról, hogy a 25 éves trónörökös visszatért vele egykorú barátnőjéhez. E hét végére ez gyakorlatilag bizonyossá vált, miután Vilmos és Kate együtt jelent meg az egyik menő londoni éjszakai szórakozóhelyen.

Hivatalos eseményeken már a korábbi hetekben is látták őket együtt - Kate Middleton jelen volt például a londoni Wembley stadionban rendezett júliusi Diana-emlékkoncerten -, ilyen kötetlen formában és helyen azonban most mutatkoztak kettesben először a románc újjáéledése óta.

A trónörökösi házassággal kapcsolatos találgatási lázat jól jelzi, hogy a nagy londoni fogadóirodák hirtelen beszüntették tétek elfogadását erre az eseményre. A Ladbrokes szóvivője a szombati The Sunnak azt mondta: a ház korábban 16/1-es eséllyel - vagyis igen komoly nyereményígérettel - kínálta fogadásra, hogy Vilmos és Kate összeházasodik, a mulatóbeli hétvégi közös megjelenés után azonban a cég az idei évre "lezárta ezt a könyvet".

Ugyanígy tett a másik nagy fogadóiroda-hálózat, a William Hill is, mondván: most már nem azt tartja kérdésesnek, hogy a trónörökös és kedvese összeházasodik-e, hanem csak azt, hogy mikor.
A cég komoly mértékben rontotta a megajánlott nyereményesélyt arra is, hogy a pár már az idén bejelenti eljegyzését: az odds erre eddig 12/1 volt, most azonban már csak 6/4.

Az eljegyzés bejelentését egyébként már tavaly karácsonyra is várták, és erre a kereskedelem is alaposan felkészült. Az egyik legelőkelőbb brit áruházlánc, a Woolworths annak idején például 25 ezer bögrét, 12 ezer tányért és 15 ezer szalvétát gyártatott a herceg és barátnője portréjával. Az áprilisi szakítás után ez leírandó veszteségnek tűnt, ám - ha a raktárkészlet még megvan - talán most lesz alkalom az eljegyzési csecsebecsék értékesítésére.

Vilmos és Kate újbóli együttes megjelenése nem kerülte el a lesipuskás fotósok figyelmét sem, akik hosszú idő óta nem tapasztalt agresszivitással vetették magukat a Boujis nevű szórakozóhelyről távozó pár után. A Clarence House - Károly herceg londoni rezidenciája - a péntek hajnali incidens ügyében a független brit sajtópanasz-bizottsághoz fordult. A testület közölte, hogy jóllehet szabályozási elvei a szabadúszó fotósokra nem terjednek ki, a lapok nem hozhatnak le olyan fotókat, amelyek az alany zaklatásának eredményeként születtek.

A szombati The Sun mindazonáltal közölt néhány képet; ezeken Vilmos meglehetősen kapatosnak, barátnője ugyanakkor felhőtlenül jókedvűnek látszik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását