2024. április 29. - Péter

Kedvezményesen nézhetik da Vincit

Hátrányos helyzetű településeken élő diákoknak szerveznek kedvezményes tárlatlátogatásokat Debrecenben. A "Kultúra mindenkié" akció keretében, amit a debreceni MODEM Galéria és a Hajdú Volán szervezett csaknem 2.500 vidéki kisiskolás nézheti meg Az igazi
2007. szeptember 19. szerda 20:16 - Hírextra
A felső tagozatos diákok utazási költségét a Hajdú-Bihar megyei vállalkozók fizették, a buszokat pedig a helyi Volán biztosította, önköltségesen. A vállakozók egyébként 5-25 ezer forinttal támogatják a gyerekek kirándulását.

Gulyás Gábor, a debreceni MODEM Galéria igazgatója a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy ezeknek a kisiskolásoknak minimális esélyük lenne arra, hogy el tudjanak jönni a kiállításra, mert drágán tudnának eljutni Debrecenbe. A belépőjegy is sokba kerülne, ezért azt a csoportos kedvezmény mellett még olcsóbban adják a gyerekeknek.

A szervezők szerint november közepéig összesen két, két és fél ezer vidéki kisdiák nézheti meg hasonló feltételekkel a kiállítást. Erdélyből is nagy az érdeklődés a kedvezményes tárlatlátogatás iránt. Az igazi da Vinci kiállítást eddig 53 ezren látták.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását