2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ma zár az ARC

Kedd éjfélkor bezár az ARC óriásplakát kiállítás. Idén összesen 73 plakátot és 25 egyperces filmet nézhettek meg az érdeklődők az 56-osok terén. A háromhetes kiállítás ideje alatt volt még egyszemélyes túlélési gyakorlat, valamint a látogatók kipróbálhatt
2007. szeptember 18. kedd 13:48 - Hírextra
"Élni és Túlélni Magyarországon" ennek a mondatnak a jegyében rendezték meg ebben az évben az ARC kiállítást. Az óriásplakátok alkotóinak többsége azonban csak a túlélést választotta témaként. Született provokatív válasz arra is, hogy lehet-e túlélni ma Magyarországon.

"Atom Szanti" nem plakáttal, fotóval vagy rövidfilmmel pályázott, ő arra vállalkozott, hogy egy egyszemélyes performanszot mutat be egy oszlop tetején. A fiatalember három héten át felülről nézte a világot, és igyekezett túlélni a kiállítást. Az, hogy ez sikerült-e neki, csak szerdán derül ki, számára akkor ér véget a túlélési gyakorlat.

A szervezők tájékoztatása szerint jövőre újra megrendezik az ARC pályázatot és a hozzá tartozó kiállítást. Már az ősz folyamán megújul az ARC honlapja, ahova a tervek szerint felkerülnek azok az idei pályamunkák is, amelyek a kiállítás anyagából kimaradtak.

Bővebb információ a kiállításról a: www.arcmagazin.hu oldalon olvasható.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását