2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Így legyen emlékezetes a legénybúcsú

A legénybúcsúkról szinte mindenkinek az ikonikus, Másnaposok című film ugrik be, amikor a legénybúcsús csapat életük legnagyobb kalandjába keveredik. Bár ennél azért érdemes egy fokkal szolidabbra venni a figurát, a legénybúcsú ennek ellenére is lehet emlékezetes, életre szóló kaland, mind a vőlegény, mind a meghívottak számára.
2020. július 21. kedd 10:31 - HírExtra

Ha épp te vagy a szervező, akkor ne hagyd az utolsó pillanatra! Bár könnyű feladatnak tűnik, sokkal több teendő vár rád, mint hogy gondoskodj a sörről vagy a rágcsálnivalóról. 

Ha bizonytalan vagy, hogyan teheted emlékezetessé az eseményt a vőlegény számára, most segítünk! 

Legyen valamilyen tematika

Ugyan már, az olyan csajos szokás, gondolhatják az erősebbik nem képviselői. Sajnos ki kell ábrándítanunk mindenkit,  ez közel sincs így! Hoztunk is nektek néhány ötletet, hogy mivel dobhatjátok fel az estét vagy a hétvégét.

Sportrajongók például kezdhetik azzal a programot, hogy elmennek egy meccsre, gokartoznak egy jót, vagy részt vesznek egy fergeteges paintball csatában. Ha ennél extrémebb programot kerestek, akkor ott a bungee jumping, az ejtőernyőzés vagy lőtérlátogatás. 

Ha inkább gameelős a csapat, akkor elő a legkirályabb videojátékokkal, és kezdjétek az estét egy kis közös játékkal. Ezek már jól megalapozzák a hangulatot, ezt követően pedig indulhat az igazi buli! 

Vicces kiegészítőket ide!

Bár általában a nőknél jellemző, hogy vicces kiegészítőkkel dobják fel az estét, a férfiaknak sem kellene kibújni ez alól. 

Ha nem akarnak túlzásokba esni, mindenféle fejdísszel, szalaggal felszerelkezni, akkor egy ésszerű választás a legénybúcsús egyenpóló. Ha a brigád kellően bevállalós, akkor jöhetnek a viccesebbnél viccesebb képek és feliratok! 

A Los Polos-nál minden vőlegény és csapata megtalálhatja a kedvére való pólót az estére. Vannak egészen visszafogott darabok, de vagány pólókból sincs hiány. Ha a srácok kellőképp kreatívak, akkor személyre szabott és egyedi pólót is készíttethetnek maguknak az egyedi pólótervező segítségével. 

Utazgatás

Ha ki akartok szakadni egy kicsit a megszokott környezetből, akkor jöhet egy izgalmas utazás! Nem kell világkörüli túrára gondolni, bőven elég, ha leruccantok például a Balatonra, vagy elutaztok egy másik városba. Az új terep számos felfedeznivalót kínál, így biztosan nem fogtok unatkozni. Azért arról tájékozódjatok időben, hogy milyen szórakozóhelyek vannak a közelben! Kellemetlen arra érkezni, hogy a buli központjának gondolt városban halott az éjszakai élet. 

Természetesen az esemény jellege nagyban függ a vőlegény személyiségétől, hiszen egy csendes, visszafogott úriember nem biztos, hogy egy zsúfolt szórakozóhelyen szeretné tölteni az éjszakát, míg egy bulirajongó sem fog örülni, ha a program kimerül a videójátékozásban és meccsnézésben. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását