2024. április 28. - Valéria

Egy mosógép és egy tejes doboz is feltűnt a szcientológusok farsangi mulatságán

Újabb családi programok töltötték meg vidámsággal a Szcientológia Egyház újpesti, miskolci és nyíregyházi központjait. A farsangi mulatságok során jelmezversennyel, zenével és vetélkedőkkel szórakoztatták a vendégeket a szervezők. A több mint 200 résztvevő elégedetten, mosollyal az arcán térhetett haza.
2024. március 4. hétfő 13:38 - HírExtra

Királylányok, harcosok, mesefigurák, de még egy ATM automata, egy mosógép és egy tejes doboz is feltűnt a Szcientológia Egyház központjaiban. A szülők rendkívül kreatívak voltak, egyes jelmezek egy héten át készültek apró részletességgel kidolgozva.

A szervezők három városban várták az érdeklődőket farsangi mulatsággal. Jöttek is a vendégek, néhányan 60 km-t is utaztak, hogy részt vehessenek a díjmentes családi rendezvényen.

Természetesen a jelmezverseny egyik helyszínen sem maradhatott el. A zsűri tagjainak mindenhol igen nehéz dolga volt, hiszen sokan rendkívül nagy gondossággal elkészített jelmezben érkeztek. A verseny mellett az arcfestés, a gyerekdisco és a vetélkedők is garanciát nyújtottak a jó szórakozásra. Aki pedig megéhezett vagy megszomjazott, azt ajándék fánk, kakaó és tea várta mindenhol.

A pozitív visszajelzések, a mosolyok és a köszönetek száma jól mutatja, hogy a rendezvények nagy sikert arattak, és sok örömet adtak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A szcientológus közösségnek nem ez az első ilyen jellegű rendezvénysorozata, hiszen a tavalyi évben nyári mulatságokat és Mikulás-ünnepségeket is szerveztek, ahol szintén kizárólag ingyenes programok és finomságok várták a családokat.

„A vallásunk a társadalom alapkövének tekinti a családokat, így mindig nagy öröm számunkra, amikor ilyen rendezvényeket szervezhetünk. Boldogok vagyunk, hogy mindenki egy csodálatos élménnyel a szívében megy el tőlünk, és hogy többen már visszatérő vendégeinkké váltak.” – nyilatkozta, Gaal Zsuzsa, az Egyház társadalmi kapcsolatok irodájának igazgatóhelyettese.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását