2024. május 9. - Gergely

Akkufeldolgozó Sóskúton?

Gelencsér Ferenc, a Momentum frakcióvezetője és Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselője írásbeli kérdésekkel fordult a miniszterelnökhöz azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatnak a a Sóskút, Érd, Tárnok, Pusztazámor és környéken élők az Andrada Group Kft. tervezett beruházása kapcsán.
2024. január 31. szerda 11:52 - HírExtra

„A múlt héten lezajlott sóskúti alternatív közmeghallgatás már bebizonyította, hogy nem csupán Sóskút, hanem Tárnok, Érd és Pusztazámor lakossága is aggódik a bizonytalan hátterű Andrada Group kft. által létesíteni kívánt akkufeldolgozó üzem miatt” – írja Gelencsér.

„Bízom benne, hogy az ott élők az elmúlt hetek káosza helyett végre érdemi információkkal lesznek gazdagabbak. Az ugyanis nem elfogadható, hogy a környék közel 100 ezer lakosa nincs megkérdezve arról, szeretne-e egy olyan üzemet a kertje végébe, ami súlyosan károsíthatja a környezetet,  jelentősen ronthatja az életminőséget és az ingatlanárak várható csökkenése miatt anyagi kárt okozhat.

Lőcsei Lajos képviselőtársammal írásbeli kérdésekkel fordultunk a miniszterelnökhöz, hátha nekünk hajlandó válaszolni, ha már a sóskútiaknak, az érdieknek, a tárnokiaknak és a pusztazámoriaknak nem” – emeli ki a Momentum politikusa.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását