2024. május 8. - Mihály

Fiatalodj tűszúrás és botox nélkül!

Napjainkban mindenki fiatalabbnak szeretne mutatkozni a valós koránál, és ennek érdekében bármit megtenne, így kozmetikai és orvos-esztétikai kezelések mellett akár fájdalmas plasztikai beavatkozásoknak is alávetné magát.
2023. december 14. csütörtök 09:32 - HírExtra

A bőr öregedési folyamatainak lassítására, az elvesztett feszesség pótlására számos kozmetikai készítmény és eljárás létezik, amelyek közül ki-ki az igényeinek, lehetőségeinek megfelelően választhat. Azoknak, akik rendkívül látványos, botox hatású ránckezelést szeretnének, az Argirelox hatóanyag kínál megoldást tűszúrás és fájdalmas plasztikai beavatkozások nélkül. Ismerd meg a csúcstechnológiájú kozmetikai hatóanyagot!

Arcfiatalítás természetes hatóanyagokkal

Nincs nő, akit a harmadik X után ne zavarnának az egyre szaporodó és mélyülő ráncok, és ne tenne meg mindent az öregedés lassítása érdekében. Érintett vagy? Válassz a MediNatural érett, feszességét vesztett bőrre kifejlesztett, természetes hatóanyagokat tartalmazó arcápolói közül!

A bőr feszességét, elaszticitását a kollagéneknek köszönhetjük, amelyek aminosavakból álló fehérjemolekulák, és amelyeket a szervezet állít elő, azonban mennyisége az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken. Ennek hatására jelennek meg a finom vonalak, majd a ráncok. Jól megválasztott hatóanyagoknak köszönhetően azonban kezelhetők a mimikai ráncok, visszaszerezhető a bőr feszessége és simasága, feszesebbé tehetők a kontúrok, a bőr visszanyerheti egészséges ragyogását, fiatalos megjelenését.

Peptidek és az anti-aging

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kapnak a valamennyi bőrtípusra megoldást kínáló különféle peptidek. Aminosavakból álló fehérjetöredékek, amelyek összekapcsolódva fehérjéket hoznak létre. 

De amiért számunkra a bőröregedés lassítása kapcsán érdekes, az az, hogy a peptidek a bőr kollagén- és az elasztinrostjainak építőkövei. Hatékonyságuk titka, hogy sejtszintű támogatást nyújtanak a bőrnek, fokozzák az antioxidáns hatásokat, így a mezoterápiás kezelésekhez hasonló hatásúak. Javítják a szövetek feszességét és rugalmasságát, ezért az anti-aging készítmények, szérumok közkedvelt hatóanyagai. Különféle kozmetikai peptideket ismerünk, és folyamatosan születnek újak, így ezek lehetnek a jövő forradalmi hatóanyagai, és nem csak a bőröregedés elleni harcban, hanem más bőrproblémák esetén is. 

Botox hatás tű nélkül, fájdalommentesen

A botox hatású, erőteljes ránctalanító peptid, az Argirelox hatóanyag az otthoni bőrápolásnak is része lehet. Javítja a bőr feszességét, elősegíti a mimikai izmok ellazulását, aminek hatására az arc kisimul, a kisebb ráncok eltűnnek, a mélyebb ráncok pedig halványodnak. Azoknak is nagyszerű megoldást kínál a bőrfiatalításban, akik tű nélkül, fájdalommentesen szeretnének eredményeket, illetve nem szeretnék elveszíteni az arc kifejezőképességét. 

Az Argireloxot tartalmazó kozmetikumok folyamatos használatával látványos eredményt érhetünk el, láthatóan csökkenti az öregedés jeleit és visszaadja a bőr fiatalságát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását