2023. december 7. - Ambrus

Sokan jártak jól a magyar-szerb meccsel

A Tippmixen és a Tippmixprón minden idők legtöbb kifizetett nyereményét regisztrálta a Szerencsejáték Zrt. a szombati, 2-1-es hazai győzelemmel végződött magyar-szerb labdarúgó Európa-bajnoki selejtező kapcsán.
2023. október 16. hétfő 13:14 - HírExtra

A cég a hétfői közleményében kiemeli, hogy a találkozó több nyereményt generált, mint a 2022-es világbajnokság argentin sikerrel végződött döntője, ráadásul a fogadások számát tekintve is népszerűbb volt a magyar-szerb, mint Lionel Messiék győzelme, vagy éppen az idei Bajnokok Ligája-döntő.
    
A Szerbia elleni hazai selejtezőt Magyarország kezdte jobban, Varga Barnabás révén a 21. percben megszerezte a vezetést. A Ferencváros csatárának gólja 3,50-es szorzót ért a benne bízóknak, a szerb egyenlítés után bombagólt szerző Sallai Roland találata pedig 4,50-es oddsot kínált a fogadóknak.
    
A találkozó végkimenetelére érkezett tippek 50 százaléka lett jó, 2,85-ös oddsért. Akik pedig arra tippeltek, hogy Szoboszlai Dominikék már az első félidő lefújásakor is vezetni fognak, 3,50-es nyereményszorzóval kalkulálhattak.
    
A Puskás Arénában rendezett mérkőzéshez kapcsolódóan rendkívül népszerű volt a "mindkét csapat szerez gólt" opció, a beérkezett tippek 99 százaléka várt gólváltást - 1,90-es oddsért - és a szögletek számát is nagyon sokan eltalálták. A meccsen összesen 13 sarokrúgást végezhetett el a két csapat (3-10), a "szögletszám 9,5", valamint a "szögletszám 10,5" fogadási sorok helyes tippjéért 2,33-as, valamint 3,00-s szorzó járt, ráadásul előbbi esetében 90, utóbbinál pedig 94 százalék volt a helyes tippek aránya.
    
Azok a játékosok, akik a pontos végeredményt találták telibe, 9,75-ös szorzóval kalkulálhattak, míg az "1. félidő - Pontos eredmény" piac helyes tippjéért 30-as odds járt. Még kiemelkedőbb a "Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény" fogadási sor helyes tippje ("Magyarország 2:1/Magyarország 2:1"), ahol a jó megérzés 100-as nyereményszorzóval járt együtt. A Tippmixen és a Tippmixprón több olyan fogadó is volt, aki csak ezt az egy piacot megjátszva ért el milliós nyereményt.
    
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása alapján egy budapesti Tippmix-játékos 10 000 forintos téttel, 3-as kötés típusú fogadással 1 210 938 forintot nyert, eltalálva többek között a magyar sikert gólváltás mellett. Egy Tippmixpro-játékos ugyancsak 10 000 forintos téttel, 7-es kötés típusú fogadással 541 019 forintot nyert, helyesen megérezve több esemény mellett Marco Rossi válogatottjának győzelmét, de jól tippelte meg azt is, hogy legalább nyolc szöglet mellett a magyarok kapnak több büntetőlapot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását