2023. szeptember 30. - Jeromos

"Az LMP társutas, élősködő párt"

Kele János, a Momentum elnökségi tagja egy Facebookon közzétett bejegyzésben reagált az LMP társelnökének legfrissebb interjújára, amelyben a Momentumot is megszólítja.
2023. szeptember 12. kedd 10:06 - HírExtra

A Momentum politikusa azt írja: „Mondta Ungár, hogy ő levonta a következtetést az ellenzéki vereségből - és ebben speciel nem is hazudik. Az LMP az ő vezetésével ma: társutas és élősködő párt. Társutas, mert vezetője jövedelme és vagyona összenőtt, összemosódott a rezsim gazdasági holdudvarával, és mert - talán éppen emiatt - ma már maga sem tagadja, hogy nincs baja a rendszer lényegével, hogy kiegyezett annak keretrendszerével. És élősködő, mert bár Ungár minden második mondata a borzalmas ellenzék kibírhatatlanságáról szól, saját szavazók híján politikai pozíciót, sarzsit, posztot, kvártélyt kizárólag a többi - szerinte borzalmas - ellenzéki párt hátára fölpkapaszkodva remélhet.”

Kele hozzáteszi, hogy a Momentum elnökségi tagjaként nem tudja elképzelni, hogy bármikor is olyan előterjesztést támogasson, amely egy LMP-modellben működő párt jelöltjeinek támogatásáról szól.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását