2023. szeptember 30. - Jeromos

Így cenzúráz az MTI

Csütrörtökön számolt be Tompos Márton a Facebook oldalán arról, hogy a börtönből kapott instrukciókat Rogán államtitkárának testvére a gumilerakatokkal kapcsolatban.
2023. július 27. csütörtök 22:01 - HírExtra

A közleményt az MTI OS szabályzatának 14.3-as pontjára hivatkozva tiltották le, mely szerint „A közlemény nem lehet jogsértő, nem lehet alkalmas arra, hogy sértse mások személyhez fűződő jogát, így különösen nem lehet alkalmas más emberi méltóságának, becsületének, jóhírnevének, magánéletének, magántitkának és személyes adatai védelméhez fűződő jogának vagy üzleti titokhoz fűződő jogának megsértésére”.

A közlemény pontos szövege:

Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy Benkő Ádámnak, Rogán államtitkárának testvérének címzett leveleket talált a devecseri illegális gumilerakat területén. 

"Annyira abszurd, hogy nem hittem a szememnek: Benkő Ádámnak írt, kibontott levelek voltak a szemétben a devecseri gumilerakatnál… Ebben a börtönből írt neki egy barátja és üzlettársa, instrukciókat küldve arra, hogy milyen cégeket nevezzen át; kit keressen, ha sokat akar szakítani; és kiben lehet megbízni az eddigi partnereik közül" – számol be a hihetetlen eseményről Tompos. 

Bejegyzése végén a Momentum politikusa hozzáteszi, hogy már több illegális és környezetszennyező abroncstemetőt is felfedett, az ügyekkel kapcsolatban feljelentéseket tett.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását