2024. március 19. - József, Bánk

Nanowar: kedden érkezik az olasz paródia metal zenekar

Április 4-én immár ötödik nagylemezével tér vissza Budapestre az olasz metal komédiás csapat, a Nanowar Of Steel. Az Analog Music Hallban fellép az olasz Frozen Crown is.
2023. március 29. szerda 10:55 - HírExtra

Márciusban jelent meg az olasz Nanowar Of Steel Dislike To False Metal című nagylemeze, ami a modern (vagy inkább kortárs) metal zenekarok elé állít görbe tükröt. Szokás szerint frenetikus dalszövegekkel és klipekkel készülnek a srácok, zeneileg azonban jól összerakott és mesterien előadott dalokra számíthatunk tőlük, mint például a Winterstorm in the Night esetén, ahol Madeleine Liljestam (Eleine) bevonásával énekelnek epikus hangvételben a korpáról és a samponokról: 

Van itt még egészségtudatos, bitcoin kincsre vadászó kalóz-metal, és persze a disco metal sem marad ki. És persze itt van a legújabb heavy metal klip, a Pasadena 1994 is, amiben nem más, mint Joakim Brodén (Sabaton) segít elmesélni 1994 nyarának legnagyobb csatáját, az olasz-brazil vb-döntőt.

A turnén szerepel a milánói Frozen Crown, akik szintén új lemezzel érkeznek: a Winterbane a negyedik stúdióalbumuk. A Crowned In Frost című előző lemez sok milliós nézettséget ért el a youtube-on, aminek köszönhetően a csapat a Dragonfroce-szal turnézott 2020-ban. Az új lemez igazi, klasszikus heavy és power metal hangzást mutat, szimfonikus hatásokkal. Federico Mondelli dalszerző-gitáros játékával és Giada „Jade” Etro énekesnő meggyőző hangjával. 

Az április  4-ei koncerten a 2021-ben megújult felállás, azaz Fabiola „Sheena” Bellomo szólógitáros, Francesco Zof basszusgitáros és Niso Tomasini dobos áll az Analog Music Hall színpadára.

a Concerto Music bemutatja: Death To False Tours Tour 2023

2023. április 4.,kedd 19 óra

Budapest, Analog Music Hall

Nanowar Of Steel, Frozen Crown koncertek

Belépő: 6900 Ft

Jegyek kaphatók a https://tixa.hu/nanowar-of-steel-analog oldalon.

Forrás: Sajtóművek
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását