2024. március 19. - József, Bánk

Kiskunhalason árult kristályt - elkapták

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.
2023. március 29. szerda 11:02 - HírExtra

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrei megállítottak és igazoltattak egy gyalogost a település egyik kereszteződésében 2023. március 27-én hajnalban. Az egyenruhásokban felmerült a gyanú, hogy nem a mozgás szeretete miatt rója a kilométereket a férfi az éjszaka kellős közepén és a megérzésük most sem csalt: ruházatátvizsgálás során egy tucatnyi alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak a kabátja alá rejtve. A férfi bevallotta, hogy azokat épp az imént vásárolta egy másik helybélitől.

A rendőrök nem tétováztak, azonnal a terjesztő lakásához vonultak, hogy házkutatást tartsanak. Az ingatlanban bruttó 169,86 gramm kábítószergyanús fehér port és közel 4.3 millió forint készpénzt foglaltak le a rendőrök. Emellett több fogyasztásra és kereskedelemre utaló eszközt is találtak. 

Az eljárás során gyanú merült fel arra, hogy a férfi élettársa is részt vett a bűnös tevékenységben, ezért mindkettőjüket előállították a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra. A duót új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyenruhások kezdeményezik a 48 éves férfi és 49 éves kedvese letartóztatását. A 39 éves vevőjüket kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását