2024. március 19. - József, Bánk

Kirúgások várhatók?

Tömeges kirúgásokra készül a Fidesz-kormány a közigazgatásban – óriási szükség van az MSZP létbiztonsági csomagjára! - írja közleményében a párt.
2022. június 16. csütörtök 12:02 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

Beismerte a kormány, hogy tömeges kirúgásokra készül a közigazgatásban. Teszik ezt annak ellenére, hogy számos meghirdetett álláshely van, a megüresedő helyeket a jelenlegi alacsony fizetések miatt nem tudják betölteni, a létszámhiány miatt pedig rendszeresen előfordul, hogy a dolgozókat a megszokott munkájuktól távol eső feladatokra kötelezik.

Eközben a kormány vezetése a saját zsebén nem spórol: Orbán Viktor fizetését megduplázták, a kormánytagoknál eltörölték a bérplafont, így az ő fizetésemelésükre is számítani lehet.

Az MSZP gyalázatosnak tartja, hogy az Orbán-kormány több tízezer magyar családot taszít létbizonytalanságba, miközben a fideszes oligarchákat megvédik, rájuk nem vonatkozik az extraprofit-adó! Követeljük, hogy a magyar nép pénzéből milliárdossá tett Mészáros, Garancsi, Szíjj, Tiborcz, Orbán Győző és a többi fideszes oligarcha is vegye ki a részét a válság kezeléséből! Van miből fizetniük!

Az MSZP szerint a Fidesz ne a közszférában dolgozók kirúgásával spóroljon!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását