2024. április 20. - Tivadar

Egy női ruha több, mint egyszerű viselet

A mondás szerint nem a ruha teszi az ember. Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen a legfontosabb a belbecs, de a külcsín, vagyis mindazok a ruhák és kiegészítők, amiket viselsz, alapjaiban határozzák meg a rólad alkotott képet. A nők esetében pedig ez hatványozottan igaz.
2022. április 13. szerda 12:07 - HírExtra

Szerencsére az utóbbi években női ruha fronton a választék jelentősen kiszélesedett, így senkinek sem okoz nehézséget az, hogy megtalálja a személyiségéhez, ízléséhez és az aktuális alkalomhoz való női ruhát. Egy-egy meghatározó ruhadarab pedig igazán fontossá válhat számodra. Olyannyira, hogy hosszú évekig, sőt akár évtizedekig is őrizgetheted. A ruháknak tehát lelkük van! Nézzük meg, mi mindennel ruház fel egy vérbeli nőt a viselete azonkívül, hogy ápol és eltakar!

1. Magabiztosságot kölcsönöz

Ha olyan fazonú, stílusú ruhát viselsz, amely nemcsak hogy jól áll, de kényelmesen is érzed magad benne, sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad, mint egyébként. Hiszen fesztelenül, szabadon és vidáman vetheted bele magad a hétköznapokba!

2. Az lehetsz, aki csak szeretnél!

Egyik nap lázadó hippinek öltözöl, másnap laza vagy és sportos, harmadnap pedig előveszed az elegáns, dögös, nőies darabjaidat? A különböző stílusoknak vagy azok ötvözésének hála olyan lehetsz, mint egy valódi kaméleon. Bújj mindig más bőrébe, csillantsd meg személyiséged különböző árnyalatait, maradj mégis önazonos!

Nemcsak az eltérő stílusok teremtik meg a lehetőséget a változatosságra, hanem a különböző események is. Munkába, suliba, otthonra vagy edzésre mindig más veszel fel. Randira vagy egy különleges eseményre vagy hivatalos és nem tudod, mi állna jól? Tekintsd meg a Felicity alkalmi ruha választékát, és válassz magadnak egyet abból a bizonyos “kis feketéből”!

3. Formálja az alakot!

A női ruhák csöppet sem elhanyagolható tulajdonsága, hogy segítségükkel eltüntetheted a kevésbé előnyös részeidet és azokra a testrészeidre irányíthatod a figyelmedet, amiket szeretsz magadon. Nem beszélve a speciális, alakformáló fehérneműkről és ruhadarabokról. Ezek még hatékonyabbá teszik az átalakítást.

4. Jobban érzed majd magad társaságban!

Ha jól érzed magad az adott ruhában, ezzel együtt a saját bőrödben, mások is észreveszik majd rajtad. Magadhoz vonzod majd az embereket, nyíltabb, szociálisabb leszel és könnyebben szerzel majd barátokat. Egy jól öltözött embert a többiek is tisztelni és kedvelni fognak. Bizony, néhány divatos ruhadarabnak köszönhetően elérheted, hogy felnézzenek rád. 

5. Kiélheted a kreativitásodat!

Ma már szinte bármit felvehetsz, nem kell tartanod attól, hogy elkap a stílusrendőrség. A ruhák párosításának csak a fantázia szabhat határt. Szoknya, pulcsi, nadrág, blézer vagy póló? A napi szett kiválasztása nem is olyan könnyű, pláne, ha képbe jön a cipő és az ékszerek, kiegészítők kérdése is. Az öltözékedhez jól passzoló, trendi kiegészítők azonban még inkább kihangsúlyozzák egyes testrészeidet, és harmonikussá tehetik az egész megjelenésedet. Próbálgass, kreálj bátran!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását