2024. május 26. - Fülöp, Evelin

És újra vesztett a Fidesz-média

Két fideszes portál ellen is pert nyert Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője.
2022. március 2. szerda 10:14 - HírExtra

A Jobbik közleménye: 

2Hosszú évekre visszanyúló történet, hogy a Fidesz és médiacsatlósai szerint amikor Rig Lajos időközi választást nyert 2015-ben a tapolcai körzetben, a kampányát a DK, sőt maga Czeglédy Csaba támogatta. A Jobbik országgyűlési képviselője egyetlen ilyen esetet sem hagy válasz nélkül, így a kormánypártok által kézivezérelt Tolnai Néplap és a Dunaújvárosi Hírlap is abba a helyzetbe került, hogy bíróságon bizonyíthatta a saját olvasóit is becsapva lehozott rágalmaikat.

Ez nemhogy nem sikerült a két pártlapnak, de amint az olyannyira jellemző rájuk, még az ügyvédjük is látta, akkorát hazudtak, hogy inkább meg sem jelent a bírósági tárgyalásokon. Így aztán mind a Szekszárdi, mind a Székesfehérvári Törvényszék elsőfokú ítéletet hozott, amelyben a valótlanság megállapítása mellett félmilliós sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezte a Rig Lajosról hazudozó szennylapokat."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását