2024. március 19. - József, Bánk

Miért érdemes térben álló kádat választani?

A fürdőszoba-felújítás során a kádválasztás az egyik legfontosabb lépés. Nem egyszerű feladat, mivel elképesztő a választék. Különféle típusok beszerezhetőek ma már, melyek közül a szabadon álló változatok az egyik legnépszerűbbek.
2022. január 12. szerda 16:17 - HírExtra

Cikkünkben utánajártunk, hogy mi ennek a sikernek a titka, továbbá azt is eláruljuk, hogy miért érdemes e mellett a típus mellett dönteni.

A térben álló kádakkal egyszerűen varázsolható spa hangulat a fürdőszobába. Ezzel a változattal, néhány gyertyával és habfürdővel egyszerűen kialakítható az otthoni relaxáció helyszíne. Természetesen olyan változat mellett érdemes dönteni, mely esetében az anyaghasználat és a megmunkálás is megbízható.

A pihentető fürdőzések helye

A térben álló kádak egyik legnagyobb előnye, hogy az esetükben nem kell a helyiség elrendezéséhez igazodni. Ezek bárhova elhelyezhetőek, hiszen nincsenek korlátok. Szóval el lehet térni a szokványos megoldásoktól. Akár a helyiség közepére is elhelyezhetőek ezek a változatok.

Ezek az impozáns típusok bárhol megállják a helyüket, csupán arra kell figyelni, hogy a fürdőszoba összképe harmonikus legyen. A Zuhanykabin.hu-nál kapható szabadon álló kádakkal egyszerűen megteremthető a pihentető fürdőzések helyszíne és a spa hangulat. 

Órákon át tarthat a fürdés és a relaxálás

Olyan változatok is beszerezhetőek, melyek két személy számára is ideálisak. A kétszemélyes kádak komfortos kialakítással rendelkeznek. Ezekben a változatokban középen került elhelyezésre a lefolyó, így mindkét oldalon ugyanolyan kényelmesen el lehet helyezkedni fürdés közben. Ráadásul a dőlésszög is egyforma a két oldalán.

Arra is érdemes figyelni, hogy a kád megfelelő anyagból készüljön. Érdemes olyan szabadon álló kád mellett dönteni, mely öntött akril anyagból készül. Miért érdemes e mellett az alapanyag mellett dönteni? Mert a tapintása meleg, hamar felmelegszik, és jó a hőtartó képessége, így a benne lévő víz lassabban hűl ki a fürdés során. Ennek köszönhetően akár órákon át tarthat a fürdés és a relaxálás. Továbbá ez az anyag évek múlva sem veszít a formájából és színéből, illetve antibakteriális hatású a felülete és könnyen tisztán tartható.

Érdemes a letisztult vonalvezetéssel rendelkező változatok mellett dönteni

A szabadon álló típus kiválasztásakor a formavilágra is érdemes ügyelni. Kaphatóak szögletes és lekerekített szélekkel rendelkező változatok is. Utóbbi inkább a kisebb alapterülettel rendelkező helyiségekben bizonyul jó választásnak. A kád formáját érdemes összehangolni a többi szaniter formájával.

Mindenképpen érdemes a letisztult vonalvezetéssel rendelkező változatok mellett dönteni, ugyanis ezek szinte minden helyiségben jól mutatnak. Falhoz helyezhető szabadon álló típusok is beszerezhetőek, melyek inkább abban az esetben tűnnek jó választásnak, mikor nincs lehetőség a kád térben való elhelyezésére.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását