2024. március 19. - József, Bánk

Top focisták, akik teljesen elveszítettek az értéküket 2021-ben

Még a legnagyobb klasszisokkal is előfordul, hogy jön egy rossz időszak a pályafutásukban és egyszerűen semmi nem jön össze nekik. Innen azonban nagyon nehéz visszajönni és általában nem is szokott sikerülni.
2021. december 7. kedd 13:05 - HírExtra

Eden Hazard

Hiába gondolta a Real Madrid, hogy Hazard lesz az a klasszis, aki valamelyest pótolni tudja majd a klubot elhagyó Cristiano Ronaldo, ez a projekt hatalmas csődöt mondott és jelenleg a kispadot koptatja csak a belga labdarúgó. Pedig a Real jó mélyen a zsebébe nyúlt, amikor szerződtette a játékost, hiszen 115 milliót fizettek ki Hazardért a Chelsea-nek. 

A pénzükért viszont nagyjából semmit nem kaptak vissza a belga labdarúgótól, az utóbbi két évben alig több mint 50 meccsen lépett csak pályára. Hazard értéke a londoni klubnál 150 millió volt, jelenleg viszont már csak 25 milliót ér a piacon a 20Bet szerint.

Philippe Coutinho

Lassan négy éve lesz, hogy a Barcelona 2018 januárjában 135 millió euróért szerződtette Coutinhót a Liverpooltól és ezzel minden idők második legdrágább labdarúgójává tette a brazilt. Az azóta eltelt évek azonban hiába játszott top formában Jürgen Klopp irányítása alatt, a Katalánokhoz ebből semmit nem vitt magával. 

A Barcelonában Neymart kellett volna pótolnia, de a közel sem találta annyira meg az összhangoz Messivel és Suárezzel, mint a honfitársa. Nem véletlen, hogy gyorsan meg is akartak szabadulni a játékostól Barcelonában. A játékost ezután kölcsönadták a Bayer München csapatának, ahol minden megnyerte, de inkább csap epizódszereplőnek számított. Ezután visszatért a Barcelonához, ahol alig lép pályára, így a korábbi 150 millió eurós értéke 20 millióra csökkent.

A két legnagyobb sztár mellett meg felsorolunk pár nevet akik szintén a legértékesebb játékosok között voltak számon tartva, azonban innen jött a mélyrepülés. Kepát 2018-ban 80 millió euróért igazolta le a Chelsea, amivel a világ legdrágább kapusa lett, azonban a teljesítménye közel sem ért ennyit. A stabil kezdő pozícióját gyorsan elveszítette és manapság már csak a londoni klub kispadján találkozhatunk vele az értéke pedig 60 millióról 13 millióra csökkent.

Mesut Özil egy nagyon fényes karriert tudhatott magának sokáig, azonban manapság erre már nem sokan emlékeznek. A játékos a világ egyik legjobb irányítójából csúszott le odáig, hogy senkinek nem kellett már és végül Törökországban kötött ki.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását