2022. augusztus 13. - Ipoly

Ezek a sztárok jönnek a Campusra

Az eddig nyilvánossá vált négy nemzetközi produkció - a holland Tiësto sztárlemezlovas, a norvég Aurora, az angol punkveterán The Toy Dolls és a holland funk-etnojazz csapat, a Jungle by Night - után a hazai mezőny legjobbjai közül most negyven névvel bővült a  jövő évi debreceni Campus Fesztiválon fellépők sora.
2021. december 7. kedd 12:53 - HírExtra

Már biztosan jelen lesz a Tankcsapda, Majka, a Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, vagy a legfrissebb kedvencek közül Azahriah és a Carson Coma - közölte a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-vel.
    
Bakó Csaba közleménye szerint a zenei kínálat ennél sokoldalúbb: a pop, a hiphop, a rock és a metál, az alternatív vonulat, az elektronikus irányzatok és a folk, a világzene kedvelői is megtalálják a számításukat a most bejelentett és a még érkező fellépőkkel.
    
A jövő évi Campuson, amelyet július 20-24. között rendeznek meg a Nagyerdőben, visszatér a 2019-ben már megismert színtér: a Nagyerdei Stadion teljesen körüljárható lesz, így 18 programhelyszínen több mint háromszáz program várható. A zene mellett ezúttal is teret kap majd a színház, az irodalom, az utcaművészetek és a gyerekprogram - ismertette Bakó Csaba.
    
Hozzátette: a Campus Fesztivál több éve biztonságos, családbarát, kulturált esemény, amely minden korosztályt megérint. Sikerét évről évre a helyszín és a város adottságai is nagyban erősítik. A Nagyerdei Stadion és a Nagyerdei Víztorony, valamint az ezeket övező park a hazai fesztiválpiacon páratlan helyszínt biztosít a rendezvénynek, az ország legmodernebb strandja pedig 50 méterre található a helyszíntől.
    
A Campust az egyik legkomfortosabb hazai fesztiválként tartják számon. A zenei paletta sokszínűsége és a fesztiválozók igényeit kiszolgáló, mindenre kiterjedő szolgáltatások megteremtése mellett a szervezők évről évre fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást is.
    
Tájékoztatása szerint a jövő évi Campusra a kedvezményes bérletvásárlási akció december 31-ig tart.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását