2021. november 27. - Virgil

A harmadik EB cím a tét! 

Harmadik Európa-bajnoki címét szerezheti meg a hétvégén Kiss Norbert. A nyíregyházi Révész Racing kamionversenyzője jelenleg 45 pont előnnyel vezet a második helyen álló Lenz, 49 ponttal a harmadik Lacko előtt. Amennyiben Norbi 16 pontot szerez, már biztosan bajnok, a hétvégén Misanóban pedig összesen 60 pont gyűjthető. 
2021. október 15. péntek 14:56 - HírExtra

"Továbbra sem számolgatunk, de természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy már szombaton sok dolog eldőlhet. Szeretnénk ha így lenne, maximálisan koncentrálunk majd, de technikai sportról van szó, ahol bármi megtörténhet. Spanyolországban már a legutóbbi verseny után az alap szereléseket elvégeztük a versenygépen, majd Olaszországba szállítottuk át, úgy ítéltük meg, hogy nem kell „Balut” hazahozni. A csapattagok már elindultak Misanóba, amely most a záró futam, eredetileg itt kezdődött volna az idény. Kiss Norbi remek formában van, jól sikerültek a legutóbbi hétvégék, szeretnénk megkoronázni a szezont egy remek befejezéssel" - mondta Kozák Attila, a Révész Racing csapatvezetője.  

A pálya karakterisztikája hasonlít a legutóbbira, elnyújtott kanyarok jellemzik, Norbi jól ismeri a helyszínt. Döntő lesz már az első napon az időmérő edzés, a magyar pilóta szeretné megszerezni az első rajthelyet. Kiss Norbert az idei szezonban eddig 10 futamon győzött. Szombaton és vasárnap is 2-2 versenyt rendeznek Olaszországban. 

"Karnyújtásnyira vagyunk. Köszönöm a csapatnak a kemény munkát, még az utolsó hétvégére is úgy készülünk mintha az első lenne. Történjék bármi, szerintem már így is nagyon büszke lehet a Révész Racing arra, amit ilyen rövid idő alatt elértünk, különösen hogy a csapatbajnoki cím már megvan. De nem állunk meg, mindent megteszünk a sikerért, és én is mindent meg fogok tenni a pályán" - mondta Kiss Norbert a Révész Racing pilótája.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását