2024. április 16. - Csongor

Időtálló fabútorok északi minőségben

Nincs olyan háztartás, amibe ne illene a fabútorok valamilyen formája. Az anyag természetes sajátja, hogy kialakít egyfajta otthonos, meghitt hangulatot, amire semmilyen más textúra nem képes ilyen formában.
2021. március 19. péntek 15:48 - HírExtra

A természetközeliség érzését kölcsönzi a beltéri elrendezéseknek, ha a sokszínű és strapabíró fenyő-, és fabútorokat választjuk, valamint időtlen minőségével generációkon át képes kiszolgálni a családokat. A világosabbtól a sötétebb, gazdagabb árnyalatokig választhatunk a fa kínálta lehetőségekből, amiknek segítségével a szobák hangulatát egyedivé varázsolhatjuk. A színek és tónusok széles skálája garantálja, hogy stílusos és emlékezetes összhatás szülessen.

Elhatározásunkban vezessen bennünket akár a fenntarthatóság, akár az időtállóság kérdése, az RS Bútor fenyőbútor (fabútor) kínálatában megtaláljuk, amire vágytunk. A lakás bármely pontjáról legyen szó, a hálószobától egészen az étkezőig találunk olyan hosszú távú megoldást, ami praktikussága mellett igazi esztétikai élményt is nyújt. 

Egy-egy ilyen bútor befektetésként is funkcionál, hiszen az évek során is megőrzi minőségét, és nem kell szezononként új berendezésre költenünk.  Az északról származó borovi fenyő sűrű és masszív alapanyag, amit a különféle pácolási és lakkozási technikáknak köszönhetően több színben is megtalálhatunk az RS Bútor széles áruválasztékában. Ennek megfelelően a formai sokszínűség is elénk tárul, ami lehetővé teszi számunkra, hogy akár a nagyvárosi lakásunkból is egy természetközeli hangulatot árasztó otthont varázsoljunk. De éppígy teszi az eklektikusabb otthonokat kifinomulttá és elegánssá egy jól megválasztott darab. A minimalista skandináv és a gazdagabb minta-, és formavilággal dolgozó rusztikus irányzatok kedvelői számára egyaránt hibátlan választás a fabútor.

A magasan megmunkált egyedi elemek mellett a fenyő- és fabútorcsaládok is biztosítják, hogy akár egész helyiségeket szenteljünk ennek a különlegesen időtálló, környezetbarát és – nem mellesleg az erezete révén tökéletesen – unikális anyagnak. Mivel remekül variálható és kombinálható, színekkel, anyagokkal egyaránt kísérletezhetünk a társítások során.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását