2024. március 19. - József, Bánk

A sportfogadás, mint lehetséges fizetéskiegészítés

A sportfogadásra általánosságban az emberek mindig csak szórakozásként tekintenek, pedig van egy-két ritka kivétel, aki egészen komoly bevételt képes elérni a fogadásokból. Persze nagyon sokan indulnak így neki a fogadásoknak, de rövid időn belül beüt a valóság.
2020. november 23. hétfő 18:35 - HírExtra

De miért ilyen nehéz a sportokra fogadni? Egyrészt tőkével kell rendelkeznünk, hogy elkezdjük, másrészt ki kell találnunk egy jó stratégiát. Szükségünk van arra is, hogy érzelmileg stabilak legyünk és türelmesek. Viszont ha sikerül rátalálnunk egy olyan módszerre, amivel fix bevételre tudunk szert tenni, akkor hihetetlenül boldogságban lehet részünk. Mert bizony, az életmódunk is megváltozhat attól, ha rátalálunk a sikeres sportfogadás karrierjére! Most megnézünk 10 olyan okot, amiért megéri azért küzdeni, hogy fix bevételünk legyen a sportfogadásból!

Az első öt ilyen ok

1) Az lesz a munkánk, megélhetésünk egy része, hogy sportokat kell követnünk, néznünk. Mondhatni azzal kereshetünk pénzt, ha minél több találkozót végigkövetünk. Vége van azoknak az időknek, amikor küzdeni kellett a távirányítóért. Most már a havi költségvetés egy része a sportból érkezik! Ehhez persze nagyon sok energiát kell előzetesen és folyamatosan beletennünk ebbe, otthon kell mozognunk a sportfogadó oldalak világában is.

2) Ha rajongói is vagyunk valamilyen sportnak, akkor még jobban jártunk, hiszen igazából egy hobbival kereshetünk valamennyi pénzt. Sőt, nagyobb esélyeink vannak a sportfogadás során, ha jobban ismerjük a sportot, a játékosokat, az eredményeket, a történelmet. Amikor tényleg munkaként tekintünk a sportfogadásra, akkor dolgoztassuk meg, használjuk ki az évek során felhalmozott tudást. Simán lehet, hogy éveken át néztük éjjel-nappal az amerikai kosárlabda-bajnokságot, de csak szórakozásból. Akkor itt az idő, hogy végre változtassunk ezen és a szórakozásból pénzt is csináljunk!

3) A saját főnökünk lehetünk. Tegyük fel, hogy a normál főállásunk mellett egészítjük ki a keresetünket sportfogadásból. Ebben a mellékállásban senki nem fog beleszólni a dolgainkba, mi döntjük el, hogy mikor és mennyit dolgozunk. Ha eleget keresünk a sportfogadásból, akkor sokkal magabiztosabbak lehetünk a mindennapokban is. Ráadásul mivel senki nem szól bele, hogy mit csinálunk és hogyan, így nem is tudunk senkit hibáztatni egy-egy rossz szériáért. Plusz itt a kemény munkával megkeresett pénzünket kockáztatjuk, tehát biztosan oda fogunk figyelni.

4) Mi döntjük el, hogy mikor foglalkozunk sportfogadással. Célszerű előre kitűzni a meghatározott időkeretet, időtartományt, hogy túlzásokba ne essünk, de értelemszerűen ha valamelyik nap nem érezzük magunkban az ihletet, akkor egyszerűen kihagyjuk azt a napot. Hiszen mi döntjük el, hogy mennyit és mikor fogadunk, annak tükrében, hogy milyen szériában vagyunk, mennyit nyertünk korábban. Ha ráérzünk az ízére és a sikerek is jönnek, akkor látni fogjuk, hogy lelkesek és motiváltak leszünk. Viszont akkor is ki kell tartanunk, ha egyszer-egyszer rossz szériában vagyunk.

 

Forrás: unplash.com

5)  Tényleg bárhonnan dolgozhatunk! Profi, fél-profi fogadóként akár hétvégén a strandon is kereshetünk egy kisebb összeget egy telefon segítségével. Arról nem is beszélve, hogy ez egy hobbi is egyben, így akár a szabadságunk alatt is kereshetünk pénzt, főleg, hogy a sportfogadás mindenhol népszerű időtöltés. Természetesen nem lesz egyszerű dolgunk, megfelelő stratégia, türelem és tapasztalat is kell ahhoz, hogy rendszeresen keressünk pénzt fogadásokból. És a külföld sem lehet akadály, most már bármilyen oldalt bármilyen helyről elérhetünk, alternatív linkek használatával. Például a bet365 alternatív link lehetővé teszi, hogy a bet365 oldalát bárhonnan elérjük!

További érvek, hogy próbáljunk jók lenni sportfogadásban

6) A sportfogadás során szerzett és fejlesztett képességek az élet más területein is nagyon jól fognak jönni. Gondoljunk bele, egy sikeres sportfogadó milyen jól képes kezelni egy bizonyos pénzösszeget, kiszámolva, hogy mikor és mennyit fogadhat, hogy szinten maradjon. Aztán komoly fegyelmet és türelmet is tanulhatunk, hiszen ezek nélkül egy profi sportfogadó hosszútávon nem fog profitot elérni. Ha sikeresek akarunk lenni a sportfogadásokban, akkor nem hagyhatjuk, hogy az érzelmeink vezéreljenek minket. Itt jön a képbe a logikus, hideg fejjel történő gondolkodás. Ha elég régóta sikerül fix nyereményeket elérnünk fogadásból, akkor az élet bármely területén képesek leszünk hasonló döntéshozatalokra.

7) Itt tényleg nincsenek határok a megkereshető pénzösszegekben. Egy fix állás esetén fix a bevételek összege is, sportfogadásnál ez teljesen másképp van. Lehet, hogy az első hónapokban nem fogunk szinte semmit sem keresni, de ahogy rátalálunk a helyes útra és rendszerre, néhány éven belül akár korrektül ki is egészíthetjük a bevételeinket, a határ pedig nincs megszabva. Fontos azonban a bankmenedzsment, hogy mindig annyi pénzt fogadjunk csak, amennyit megengedhetünk magunknak.

8) Egyre többen lesznek kíváncsiak a véleményünkre, meg fognak többen ismerni minket, sőt előfordulhat az is, hogy élményeink, tapasztalataink alapján egy sikeres sportfogadási oldalt is indíthatunk, ahol megoszthatjuk tippjeinket, tanácsainkat másokkal. És ez utóbbira akkor is van esélyünk, ha nullszaldónál többet nem voltunk nagyon képesek elérni, hiszen sportfogadással azért elég sokan kerülnek mindig mínuszba a költségvetésüket tekintve.

9) Úgy fogjuk érezni, hogy elértünk valamit. És lehet, hogy csak pár tízezer forint pluszt szedünk össze havonta, de hihetetlenül nagy magabiztosságot és sikerélményt tud jelenteni, hogy a nulláról képesek voltunk a sportfogadásban elérni egy olyan szintre, hogy fix bevételünk legyen. És ez még akkor is így van, ha csak egyszer-egyszer csúszik be egy nagyobb nyeremény.

10) A sportfogadásból megszerezni valamennyi fixet minden hónapban olyan biztonságérzetet ad az embernek, ami bárhova elkísérheti, akármi is történik a normál állásában, munkahelyén. Mert afelől ne legyenek kétségeink, hogy a sportfogadás növekvő iparág és hosszú éveken át itt lesz velünk, az életünk minden területén.

Összességében elmondható, hogy a sportfogadás komoly problémákat is okozhat, de ha nagyon okosan, türelmesen csináljuk és megfelelő stratégiát használunk, akkor tényleg kiegészíthetjük belőle a fizetésünket. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását