2022. augusztus 19. - Huba

14 évesen már sorozatbetörő

A gyanú szerint a fiatal fiúnak 10 Debrecenben történt betörés miatt kell felelnie.
2020. október 14. szerda 15:28 - HírExtra

A rendőrök 2019 év végén történt betörések ügyében nyomoztak. Az elkövetők Debrecen területén válogatás nélkül törtek be telephelyekre és építkezésekre. Gyakorlatilag mindent vittek, amiről úgy gondolták, hogy később értékesíteni tudják. Főleg műszaki cikkeket, szerszámokat kerestek, de volt olyan eset, hogy csemperagasztót és cementet loptak, sőt az egyik telephelyről közel 2 millió forint értékben állatgyógyszereket tulajdonítottak el.

A beszerzett adatok és a helyszíni szemlék megállapításai alapján a nyomozók látókörébe került két fiatal fiú. A 19 éves A. Eriket még 2020 januárban hallgatták ki gyanúsítottként, míg 14 éves társa ellen elfogatóparancsot adtak ki. A fiatalkorú fiút 2020. október 13-án fogták el a debreceni nyomozók, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett és összesen tíz Debrecen területén történt betörés elkövetését ismerte el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tízrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását