2023. március 25. - Irén, Irisz

Belső motortisztítás - Magyarországon is elérhető a TerraClean

Ez a kanadai innováció, azaz a TerraClean, immáron Magyarországra is megérkezett. Ez idáig csak az Egyesült Államokban, Kanadában hódított. Ma már hazánkban is elérhető ez a szolgáltatás, amely a számos szolgáltatása mellett, a motortisztításban is verhetetlen. A kanadai innováció az országban szerviz partnereken keresztül érhető el.
2020. augusztus 19. szerda 18:09 - HírExtra

Az egyik szolgáltatás tehát a belső motortisztítás, amely szabadalmaztatott, egyedülálló berendezések és finomított alifás üzemanyag segítségével távolítja el a motorban lerakódott karbont, kátrányt, lakkokat és egyéb szennyeződéseket. 

A TerraClean szolgáltatásai közé tartozik a probléma elhárítás is, ami nem más, mint a gépjárművek érzékeny és speciális alkatrészeinek karbonmentesítése. Vagyis a DPF szűrő, az EGR rendszer, a szívószelep és a szívócsatorna megtisztítása

A TerraClean, az eljárásaival és a szolgáltatásaival újra hatékonnyá teszi a motorüzemet. A szervizekben nem csak személygépjárműveket tartanak karban, hanem haszongépjárműveket, mezőgazdasági nagygépeket és egyéb belsőégésű motorral szerelt járműveket is. 

A tisztítás egyik pozitív következménye a teljesítmény visszanyerése, hiszen a karbonlerakódások eltávolítása után a gépjármű teljesítményében és kezelhetőségében is jelentős javulás tapasztalható. 

A kezelésnek köszönhetően emisszió csökkenés is tapasztalható. Az egyedülálló tisztítási szolgáltatás ugyanis eltávolítja a legtöbb káros lerakódást a motorból, így a gépjármű kevesebb káros anyagot bocsát ki, ami a környezetszennyezés mértékét csökkenti jelentősen. 

A szolgáltatás következményeként a fogyasztás is helyreáll. Az elégedett ügyfelek az elvégzett motortisztítás után átlagosan 3-13 % közötti fogyasztás csökkenésről számolnak be. A tiszta üzemanyagrendszer és égéstér hozzájárul a gépjármű kiváló állapotának megőrzéséhez és így az adott gépjármű élettartama is megnövekszik. 

A TerraClean részecskeszűrő tisztítást is vállal gyorsan és hatékonyan, mégpedig leszerelés nélkül. A részecskeszűrőt ugyanis más módszerekkel is tisztítják, de ezek nem mindig hatékonyak, sok időt vesznek igénybe és még költségesek is. 

A TerraClean részecskeszűrő tisztítás azért is innovatív, mert a rossz hatásfokú, eltömődött, hibásan működő szűrő a tisztítás hatására új életre kel és még sokáig használható marad. A részecskeszűrő felújítás is a TerraClean szolgáltatásai körébe tartozik, amely szolgáltatás hatására nem lesz szükség adalékkal történő tisztításra, leszereléssel történő tisztításra és szűrőcserére sem. Ez utóbbi nem csak időt rabló, de egy nagyon költséges eljárás is. 

A TerraClean szervizközpontok szolgáltatási körébe a DPF részecskeszűrő tisztítás is beletartozik, melynek során a jármű részecskeszűrőjét a TerraClean szabadalmaztatott berendezéssel szabadítja meg a felgyülemlett károsanyag lerakódástól. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását