2024. március 19. - József, Bánk

Magántőkés MOL Bubi gyűjtőállomás épült a BudaParton

Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer, így már 158 helyszínen összesen 2071 almazöld bicikli áll a fővárosban közlekedők rendelkezésére. A Dombóvári út és a Buda-part tér sarkán található új gyűjtőállomás a Property Market fejlesztésében valósult meg.
2020. július 10. péntek 12:19 - HírExtra

BudaPart GATE elnevezéssel 2020. július 9-étől új MOL Bubi gyűjtőállomást alakítottak ki Újbuda népszerű szabadtéri pihenő- és szabadidőközpontjával, a Kopaszi-gáttal szemben. A BudaPart finanszírozásában kiépített állomáson 25 bringa dokkolhat egyszerre. A fejlesztésnek köszönhetően 158-ra nőtt a Budapesten működő MOL Bubi gyűjtőállomások száma. 

A Lágymányosi-öböl túloldalán található fejlesztési területen számos lakóépület és irodaház épül, így például a MOL új székháza, a MOL Campus is. A BudaPart GATE gyűjtőállomás kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy az új városnegyedben dolgozók és a környéken lakók könnyen, ráadásul a környezet terhelése nélkül juthassanak el a belvárosba. Nem ez az első állomás, ami magántőkéből valósult meg, már többen is felfedezték a MOL Bubiban rejlő lehetőségeket. Korábban a Mill Park, és a Nordic Light Offices nevű állomások mellett a Corvin sétányon és a Westend bevásárlóközpont bejárata mellett is hasonló konstrukcióban épült gyűjtőállomás. 

Jövőre megújul a MOL Bubi 

A Főváros még májusban döntött arról, hogy a Budapesti Közlekedési Központ közreműködésével teljesen megújul a MOL Bubi. Tervek szerint 2021-től új applikáció támogatná a bérlést, a műszaki fejlesztések során az eddigi szivacstömlős helyett fújt gumi és okoslakat kerülne a kerékpárokra. Mindemellett a szolgáltatás díjrendszere is teljes egészében megújulna annak érdekben, hogy a közösségi közlekedési bérlettel rendelkezők különleges kedvezménnyel vehessék igénybe a szolgáltatást.

Forrás: BKK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását