2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Natalia Oreiro orosz akar lenni

Orosz állampolgárságért folyamodott Natalia Oreiro, uruguayi-argentin énekes- és színésznő - közölte hétfőn a TASZSZ.
2020. június 15. hétfő 10:22 - HírExtra

Elhatározásáról Oreiro maga számolt be az orosz hírügynökségnek. Mint mondta, amikor a Buenos Aires-i orosz nagykövetségen a készülő látogatásával kapcsolatos formaságokat intézett, megkérdezték tőle, hogy nem akar-e orosz állampolgár lenni. A színésznő igent mondott és, mint mondta, kitöltött "egy csomó papírt".
    
Az ötlet egy tavalyi, népszerű orosz éjszakai tévéshow-ból származik, amelynek műsorvetője, Ivan Urgant "a legoroszabb külföldi színésznőnek" titulálta a színésznőt. Oreiro válaszul azt mondta, hogy Putyinnak (Oroszország elnökének) meg kellene adnia számára az orosz állampolgárságot.
    
A 43 éves, Uruguayban született színésznő Magyarországon is ismert, elsősorban a Vad angyal című tévésorozatból. A TASZSZ-nak azt mondta, hogy már az első látogatása során otthon érezte magát Oroszországban, ahol Nasa Natasa (A mi Natasánk) néven szervezett rajongótábora működik. Közölte, hogy hódolóitól eddig 15 szuvenír orosz útlevelet kapott ajándékba.
    
Vlagyimir Putyin két évtizedes elnöksége során több híresség is kapott orosz állampolgárságot. A legismertebb közülük talán Gérard Depardieu francia és Steven Segal amerikai színész.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását