2024. március 19. - József, Bánk

Az ideális karikagyűrű

Ti is tanácstalanul álltok a karikagyűrű kiválasztása előtt és nem tudjátok, hogy hova kapjatok? Szerencsére egyáltalán nem kell semmi bonyolult dologban gondolkodni, főleg, ha elolvassátok cikkünket, ahol bemutatjuk, hogy mire kell figyelnetek a kiválasztáskor!
2020. május 18. hétfő 10:07 - HírExtra

Egy életen át

Mivel a karikagyűrűt nem csak most, hanem egész életeteken keresztül fogjátok viselni, így nagyon fontos, hogy időtálló, örök darab legyen. Míg korábban gyakran elkövetett hiba volt, hogy az ár függvényében választottak, addig ma már a házasulandók inkább a minőségre szavaznak. Ha ti is inkább kifizetitek a magasabb összeget egy tartós és biztosan időtálló darabért, akkor mindenképp nézzetek körül a Karikagyűrűmost.hu oldalon, ahol emellett jó áron juthattok minőségi ékszerhez! 

Ahogy az anyag, úgy a vastagság sem mindegy, ezért lehetőség szerint inkább az arany vagy a platina legyen az, amiből választotok. Az ezüst nagyon puha és könnyen deformálódik, ami szintén igaz a vékony, gyenge minőségű aranyra is. A legjobb választás a 14 karátos aranyból készült karikagyűrű. 

Szín tekintetében ma már nem csak a sárga, hanem a fehér és a rozé arany is garantáltan sikert arat. Sőt, ha igazán izgalmas kombinációt akartok, akkor mindhármat is felhasználhatjátok az egyedi gyűrűhöz. Persze az elsődleges, hogy olyat keressetek, ami illik a stílusotokhoz és a mindennapokban viselt ékszereitekhez. 

Felület, kövek és egyediség

A karikagyűrűknél az egyik legnépszerűbb felület a sima fényes, a matt vagy a szálhúzott. Persze az is előfordulhat, hogy nem igazán találjátok meg az igazit, így ha egy kicsit kreatívabbak vagytok, akkor akár többféle felületet is kombinálhattok. A sima fényes gyönyörűen elkülönül a matt felülettől, csakúgy, mint a szálhúzott. Az elmondható, hogy egyik sem sérülékenyebb, mint a másik, így nyugodt szívvel válasszátok a számotokra megfelelő darabokat!

A gyémánt a lányok legjobb barátja. Nincs ez másként a menyasszonyok esetében sem. Míg a férfiak inkább a letisztult és egyszerű gyűrűket preferálják, addig a nők nem rettennek vissza a csillogó és hangsúlyos daraboktól sem. Míg korábban nagy népszerűségnek örvendtek a cirkónia kövek, addig ma inkább a gyémánt a meghatározó. Ezzel kapcsolatban nem mehetünk el a színes féldrágakövek mellett sem, amik most élik virágkorukat. 

Végül pedig semmiképp se válasszatok tömegdarabot! Ha van elképzelés, bátran valósítsátok meg, vagy ha átalakíttatnátok már meglévő darabokat, ne habozzatok! Legyen különleges a karikagyűrűtök, akárcsak a szerelmetek! Hiszen ahogy a gyűrű öleli körül az ujjatokat, úgy borít be titeket is a közös jövő és az érzéseitek végtelensége!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását