2024. március 29. - Auguszta
A kormány migránsellenes hisztériakeltése következtében súlyosan meggyengült a magyar társadalom immunrendszere, és szolidaritása a rászorulókkal, az elesettekkel, a gyengékkel. Az élet iránti tisztelet helyébe közömbösség lépett, minden lehetséges következményével embercsoportok üldözésére nézve – hangzott el a Magyar Békekör vitaestjén.
2019. december 1. vasárnap 10:01 - HírExtra

 „A kirekesztő politika társadalmi következményei Magyarországon” c. előadás-beszélgetésen Kardos Gábor filozófus annak a véleményének adott hangot, hogy a magyar kivándorlás oka semmiben sem különbözik a bevándorlás okától, mindkettőt a megélhetés gazdasági kényszere váltja ki. 

1956 után kevesebben hagyták el Magyarországot, mint most. Mi is gyarmat vagyunk, csak nem annyira, mint a 3. világ – mondta. Pszichopata magatartással vádolta az Orbán-kormányt, mert kirekeszti a migránsokat, miközben katonailag is támogatja a Nyugat népvándorlást kiváltó gyarmati politikáját. 

"Népességünk tudati deformálódását a kormány irányította média inkorrekt tájékoztatásának tulajdonította. A kirekesztő politika felerősítette az önzést, a befelé fordulást, a másságtól való félelmet. Az idegenellenes gyűlöletkeltés a hatalom megtartásának eszközévé vált." 

Migránsellenes hisztériával terelik el a figyelmet a szegénységről, milliók megélhetési gondjairól, nyugdíjemelésről, otthonápolásról, rokkantakról, magatehetetlen emberek sorsukra hagyásáról. Hatalmukért sakkban tartják a népet – hangzott el a vitában.

Forrás: Magyar Békekőr
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását