2020. február 22. - Gerzson

Robert De Niro megint odavágott Trumpnak

Emlékezetes az a videó, amelyben Robert De Niro szó szerint mindennek elmondja Donald Trump amerikai elnököt, és a minap ismét megragadta az alkalmat, hogy kifejezze véleményét.
2019. május 8. szerda 16:58 - HírExtra
 
A Tribeca Filmfesztivál – amelynek De Niro egyik alapítója – záróeseményén szólalt fel, a Yesterday című film premierje előtt. A Danny Boyle (Gettómilliomos) által rendezett film arról szól, hogy a világ nem tud a Beatlesről, egyetlen zenészt kivéve, aki aztán ebből próbál karriert csinálni. De Niro innen indította gondolatkísérletét: „A világ arra ébred, hogy sosem hallott a Beatlesről. Ettől szomorú lettem, de aztán eszembe jutott egy másik film ötlete, amely arról szól, hogy a világ fölébred, és sosem hallott Trumpról. Ez a film mindannyiunkat nagyon boldoggá tenne.”

A közönség tapsviharban tört ki, és hasonlóan viselkedett a film vetítése során is, amelynek előzetese internetes szenzáció lett a maga több mint 30 milliós letöltésével.

A film forgatókönyvírója az a Richard Curtis, aki az Igazából szerelemmel megalkotta a tökéletes keserédes karácsonyi vígjátékot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását