2020. július 3. - Kornél, Soma

Fontosabbak a sorosozós plakátok, mint az otthonvédelem?

A Fidesz új kereszténydemokráciája ismét megmutatta igazi arcát: a Költségvetési Bizottságban leszavazták azt a jobbikos javaslatot, amely a kormányzati plakátkampányok helyett a bajba jutott miskolci devizahiteles családok hajléktalanná válásának megakadályozására adott volna plusz pénzt - írja közleményében Jakab Péter, jobbikos országgyűlési képviselő.
2018. július 5. csütörtök 16:38 - HírExtra
Mint írja, a szavazás eredménye nem meglepő azok után, hogy a költségvetés vitájában már világossá vált: a sorosozós plakátok fontosabbak a Fidesznek, mint a bajba jutottak lakhatási biztonsága. "Olyannyira, hogy a kormány már be is jelentette, a kilakoltatások árnyékában hamarosan indul az újabb milliárdos plakátkampány."

A mostani szavazás után minden egyes plakát emlékeztessen arra: mennyire embertelen az a kormány, amely inkább költ gyűlöletplakátokra, mint a magyar emberek otthonainak védelmére - zárja közleményét a politikus. 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását