2020. július 8. - Ellák

Matt Damon mindenhol

Most került a mozikba a Jason Bourne című 120 millió dolláros szuperprodukció, amelyben Matt Damon negyedszer száll szembe múltjának árnyaival és az egész CIA-vel.
2016. augusztus 1. hétfő 15:08 - HírExtra
 A nyitó hétvégére 60 milliós észak-amerikai bevételt saccolnak a szakemberek, és hasonló végeredményt, mint a franchise korábbi darabjainál, tehát jóval 400 millió dollár fölötti összbevételt.

Damon nem ült a babérjain, mert már elkészült következő filmje is, A Nagy Fal, amely 1000 évvel ezelőtt játszódó akciófantasy. Eredtileg úgy tudtuk, hogy a kínaiak a mongol hódítók féken tartására emelték a történelem egyik legimpozánsabb építményét, a filmből azonban az derül ki, hogy valamilyen szörnyeket akartak vele feltartóztatni.

A szörnyek az első előzetesben nem láthatók, csak hallhatók, de biztosan rusnya állatokról van szó, ha egész hadsereget kell mozgósítani ellenük, amelynek soraiban Damon karaktere idegenlégiósként harcol. A rendező a kínai Zhang Yimou, aki olyan remekművekkel büszkélkedhet, mint a Hős és A repülő tőrök klánja.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását