2022. július 2. - Ottó

Nem volt fekália a szcientológus irodamegnyitón

A hétvégén tartotta új irodaházának megnyitóját a Szcientológiai Vallási Egyesület magyarországi szervezete. Felröppent a hír, hogy a legfőbb vallási vezetőt az eseményen fekáliával dobálták meg. Utánajártunk.
2016. július 25. hétfő 17:32 - HírExtra

Mint azt megírtuk, most szombaton tartották a szcientológusok új irodaházuk megnyítóját. Helyszíni tudosítónk semmiféle atrocitást nem tapasztalt, mégis egy hétfői hír szerint a helyszínre érkező David Miscavige-t bélsárral öntötték nyakon.

Mivel a helyszínen rendkívül szigorú biztonsági intézkedések voltak életben és tudósítónk is végig ott tartózkodott, így megdöbbenve olvastuk a hírt, miről is maradtunk le. Megkerestük Miklovicz Attilát, a szcientológusok sajtófőnökét, aki határozottan cáfolta, hogy bármiféle ilyen eset történt volna.

Kérdésünkre elmondta, az információt közlő lap cikkében a dátumon és helyszínen kívül semmi nem igaz, David Miscavige nem is járt abban a szállodában, amire a cikk hivatkozik, csak az épületbe ment be, ahol beszédet mondott, találkozott a vallás híveivel, fotókat készítettek, és beszélgettek.

Hozzátette az eseményen több mint 3000 szcientológus vett részt és semmilyen incidens nem történt, a résztvevők teljes nyugalomban ünnepeltek.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását