2024. április 25. - Márk

Sportbanzáj és lóerők

Nem csak a lóerők, a benzingőz, az akrobatikus mutatványok és a különleges versenygépek miatt érdemes július 10-én kilátogatni a gyáli Integrál Motocross pályára.
2016. július 6. szerda 07:39 - HírExtra
A sportivo.hu sorozatindító eseménye az autó-motorsport kedvelőinél sokkal szélesebb közönségnek szól: egy valódi, sokoldalú sportnap, ami a leglátványosabb technikai terepsportok felvonultatásán túl rengeteg néznivalót és aktív programot kínál. Ahol olimpikonokkal és sok komoly eredményt elért versenysportolóval találkozhattok.

Látványban nem lesz hiány: a freestyle motocross show egyedülálló légi trükkjei nem csak a benzingőz híveit nyűgözik majd le. Emellett számos érdekes sportággal is megismerkedhetünk: lesznek többek között freestyle foci, wakeboard, cheerleading és harcművészeti bemutatók.

Nem mindent a szemnek! Vasárnap lehetőség nyílik olyan különleges járművek kipróbálására, mint a rallycross- és túrarali-autók, a terepmotorok vagy éppenséggel egy ezer lóerős monstrum, egy valódi monster truck! De a nyílt edzésen a kalandvágyó amatőrök saját járgányaikkal is birtokba vehetik a pályát!

Aki másfajta adrenalinra is vágyik, annak az interaktív olimpiai közönségtalálkozót ajánljuk, ahol az újságírók és a lelkes közönség tagjai egy spártai futóversenyen, egy röplabdatornán, vagy akár amerikai fociban is összemérhetik erejüket élsportolóinkkal.

Sőt, egy külön versenyen megválasztjuk a nap legjobb operatőrét is!

A gyereket ugrálóvárak, sport- és játékparkok várják, valamint ajándékokkal és további meglepetésekkel is készülnek a szervezők.

A gálabemutatók izgalmait, a versenyek és a tesztvezetés fáradalmait este az óriáskivetítő előtt, az Eb-döntővel pihenhetjük ki.

Részletek és jelentkezés: www.orultfutam.hu
Forrás: Sportivo
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását