2024. május 5. - Györgyi
Sikeres szemétgyűjtési akciót szervezett a Lehet Más a Politika 4. és 15. kerületi szervezete. Az Lmp 4-15. politikusai és aktivistái a 15. kerületi Obsitos téri játszóteret tisztították meg, hogy a gyermekeknek ne csikkhalmokon és törött üvegeken kelljen játszaniuk.
2012. május 4. péntek 10:22 - HírExtra
Április utolsó hétvégéjén ragadott gereblyét és szemeteszsákot a magát ökopártként azonosító politikai alakulat, hogy ne csak kijelentésekben, hanem cselekvésben is kifejezze elkötelezettségét a környezet megóvása, és egy élhetőbb, fenntarthatóbb világ megteremtésében.

Az LMP területi szervezetének vezetője Pósa András elmondta, különösen fontos, hogy egy párt ne csak az önkormányzati munkában és a médiában végezzen munkát, hanem ilyen akciókkal is vegyen részt szűkebb környezetünk rendbentartásáért.



Perneczky László (4. kerületi), és Szilvágyi László (15. kerületi) önkormányzati képviselők (képünkön) is oroszlánrészt vállaltak az Obsitos tér megtisztításában. A munkában részt vett Cake Olivió is az LMP Országos Választmányának tagja.

Az egész délelőtt folyó munka nyomán több zsák csikket és egyéb szemetet szedtek össze a párt tagjai, így a játszótér nemcsak esztétikailag lett kellemesebb, de mostantól a környéken élő gyermekek is biztonsággal használhatják.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását