2024. április 25. - Márk

Közösségi oldal segített elfogni a bűnösöket

Internetes közösségi oldalon talált rá támadóira egy súlyosan megvert hajdúhadházi fiatal; bántalmazóit elfogták. A múlt szerdán előzetes letartóztatásba helyezett támadók ügyéről a rendőrség hétfőn tájékoztatta az MTI-t.
2011. november 21. hétfő 14:18 - HírExtra
Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: Hajdúhadházon november 9-én sétáltatta a kutyáját a sértett és egy barátja, amikor két 16 és egy 17 éves helyi fiatal megtámadta. A támadók a sértett kutyáját akarták megszerezni, és amikor ellenállt, a három támadó eltörte a bokáját, majd összerugdosta a földön fekvő fiút.

A fiúhoz barátja hívott segítséget; a debreceni Kenézy kórházban meg is kellett műteni a törött bokáját. Hazaérkezése után a sértett egy internetes közösségi oldalon kezdett nyomozni az elkövetők után. Közös ismerőseik adatlapjain keresztül gyorsan megtalálta az egyik támadót, majd az ő ismerősei között meglett a két társ is - mondta Kelemen Éva. A rendőrség a múlt hétfőn vette őrizetbe a három fiatalt, aki tagadta bűnösségét. A múlt szerdán előzetes letartóztatásba helyezte őket a Debreceni Városi Bíróság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását