2024. április 27. - Zita

Új nap, új vereség

Eredménytelen napot zártak a magyar sportolók hétfőn a sencseni (Shenzhen) Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán, amelyen ismét kikapott a kosárlabda-válogatott.
2011. augusztus 15. hétfő 18:59 - HírExtra
Nem voltunk a toppon

A magyar küldöttség harmadik napi beszámolója szerint a tőröző Steiner Dávidot egyiptomi riválisa állította meg a 16 között, míg a cselgáncsozó Gorjanácz Zsolt (66 kg) a második mérkőzésén maradt alul.

A teniszezők közül Imre Lászlót japán, Borsos Olivért pedig fehérorosz ellenfele győzte le, a két magyar párosban egy dél-koreai duóval szemben maradt alul.

Cél: negyeddöntőbe kerülni


A férfi asztaliteniszezők kikaptak Tajvantól a negyeddöntőben, így az 5-8. helyen végeztek, míg a kosarasok harmadik meccsüket is elvesztették, ezúttal 78-54-re a finnekkel szemben.
A férfi vízilabdázókkal kapcsolatos hír, hogy a csapat szerdán az Egyesült Államok legjobbjaival találkozik majd a negyeddöntőbe kerülésért.

A kínai városban zajló Universiade augusztus 23-ig tart, s 24 sportágban összesen több mint 7000 versenyző küzd. A magyar csapat 103 fős.
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását