2024. április 19. - Emma

Hamis márkajelzésű ruhát találtak

Több mint hatezer darab hamis márkajelzésű gyermekruházati terméket találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy angol kamionban, a 11,5 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.
2011. június 16. csütörtök 11:57 - HírExtra
A pénzügyőrök egy közúti ellenőrzésen vizsgálták meg az angol sofőr által vezetett teherautót, amely az okmányok szerint textilárut szállított Törökországból Finnországba - közölte Suller György Attila, a NAV vám- és jövedéki szóvivője.

A vámosok a jármű szigorított ellenőrzés mellett döntöttek, és a raktérben 6605 darab - különféle világmárkák jelzésével ellátott - gyermek-felsőruházati terméket, rövidnadrágokat, farmernadrágokat, pólókat, trikókat találtak.

Az előzetes szakértői vélemény alapján a ruházati termékek mindegyike gyenge minőségű hamisítvány. A 11,5 millió forint piaci értékű szállítmányt a pénzügyőrök lefoglalták, s áru hamis megjelölése, valamint szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását