2024. március 29. - Auguszta

A titokzatos G-pont (18+)

Hatvan évvel ezelőtt nagy felfedezés történt. Rátaláltak egy területre, amiről addig nem esett szó. A téma szakértői pro és kontra gyártottak elméleteket, és máig arról vitatkoznak, hogy egyáltalán létezik-e.
2011. június 4. szombat 19:43 - HírExtra
A nők egy bizonyos százaléka képes érzékelni azt a pontját, amit a gyönyörszerzés non plusz ultrájának tekintenek, és amit egy német tudós nyomán G-pontnak neveztek el.

Fent nevezett úrnak azzal teltek nappalai, (és minden bizonnyal gyakran éjszakái is), hogy az illető pontot keresse. Életét nem hiába áldozta fel a tudomány eme oltárán, hisz Gräfenberg nevének kezdőbetűjével illetik azt a területet, aminek már a puszta hallatán is édes bizsergés fut végig a nő testén. Mert vagy hallott róla, vagy tapasztalta. De mindkét esetben érzékkorbácsoló misztikus köd jár vele együtt.

A szakirodalom gyakran „női prosztata”-ként emlegeti, mert épp ott helyezkedik el, ahol a férfiak prosztatája, a húgycső és a húgyhólyag találkozásánál. Foltnak is nevezik, annak okán, hogy ez egy sötétebb tónusú felület. Ingerlés nélkül ez a rész recés, érdes tapintású. Ingerlés hatására megduzzad, és a nő átmenetileg vizelési ingert érez. Az orgazmus pillanatában valóban produkál is váladékot, amely azonban nem vizelet, hanem egy folyadék, ami leginkább a férfiak prosztatafolyadékához hasonlít, de ami mennyiségét illetően túllépi azt. Valóságos „szökőkutakról” számolnak be azok a nők, akinek ez az élmény megadatott.

Legutóbb olasz kutatók erősítették meg a hírt: igen, a csodás G-pont tényleg létezik. És tényleg fantasztikus gyönyöröket indukál. Sajna azonban, hogy nem mindenkinél. Vannak ugyanis olyan nők, akiket a természet nem ajándékozott meg ezzel az örömponttal.

A G-pontos nyolcvanas évek

A női nemi szerv eme kitüntetett részére ritkán kalandozik a pénisz, mondhatjuk, soha. Számára tudniillik bevehetetlen vár. Manuálisan érhető el, csak ujjakkal válik tapinthatóvá. Vagy a saját vagy a partner ujjaival. Esetleg vibrátorral. Az üzleti szféra rögvest rákattant a lehetőségre, és a nyolcvanas években piacra dobott egy terméket, amihez nagy reményeket fűzött. Ezek a vibrátorok kifejezetten úgy voltak meglétrehozva, hogy azt a bizonyos területet ingereljék.

Ugyancsak ezekben az években indult be egy mozgalom, ami nemes egyszerűséggel és nagyon célratörően a „Fedezd fel a G-pontodat!” jelszót kapta. A mozgalom keretén belül a medencefenék izmait stimuláló gyakorlatokat is alkalmaztak, azt tanítván, hogy a tudatosan alkalmazott izomkontroll elősegíti és felerősíti a női ejakulációt.

Amerika tovább lépett. Ott már olyan injekciókat kínálnak az élvezet-vadászoknak (G-pont kollagén-injekció), ami megnöveli ennek a pontnak a méretét, és biztosabban fejtheti ki gyümölcsöző hatását.

Ötletbörze

A kutatók egyik fele azt vallja, nem mindenki rendelkezik ezzel a ponttal, a másik meg azt, hogy igenis, mindenki birtokolja, és szívrepesve várja felfedezését. Ha ki akarod próbálni, hogy Te rendelkezel-e ezzel a gyönyörforrással, megteheted.

Legjobb, ha guggolsz, vagy ülsz, mert így a leghatásosabb az „elérési útvonal”. Ujjadat dugd a hüvelyedbe. Tapogasd körbe a belső felületét. A hasfal felőli oldalon, 4-5 centire a hüvely bemenetelétől találsz egy kitüremkedést. Vizualizálhatsz egy órát is a hasadra, akkor a 11 és 1 óra közötti területen keresendő a pontocskád.

Ez első tapintásra érdes, stimulálásra szivacsos lesz. Ha kívülről simogatod, nyomod a hasfalat, még jobban érzékelhetőbbé válik.

Az elsőnek vizelési ingernek ható érzés át fog csapni orgazmusba, méghozzá olyanba, ami úgy megrengeti testet, mint egy földrengés a földet. Hosszasan kitartott, az orgazmus után is fenn maradó gyönyör hullám részese lehetsz általa.
Forrás: noiteazo.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását