2024. március 2. - Lujza

Fogva tartottak egy román nőt Győrben

Személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a győri rendőrkapitányság annak a román nőnek az ügyében, akit Magyarországra hoztak, majd fogva tartottak honfitársai egy a megyeszékhelyhez közeli településen.
2011. május 19. csütörtök 11:44 - HírExtra
Az asszony maga tett feljelentést, azt közölve, hogy a hónap elsején egy román házaspár akarata ellenére hozta őt Magyarországra, és Vámosszabadin bérelt házukban munkára kényszerítette - tudatta Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A nő elutazását úgy akadályozták meg, hogy személyi iratait elvették, több szökési kísérletének egyike után pedig meg is verték. Eközben rendszeresen zaklatták, fenyegették; végül kedden sikerült megszöknie; a 33 éves román férfi és 32 éves felesége rendőrségi meghallgatásakor tagadta, hogy megakadályozták volna a nőt albérletük elhagyásában, szerintük az asszony szabad akaratából utazott velük és dolgozott nekik - tette hozzá.Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását