2024. május 19. - Ivó, Milán

Brutális! Megölte feldarabolta majd napokig égette áldozatát egy férfi

Kilenc évvel ezelőtti emberölésre derített fényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a gyanú szerint egy férfi megölte, majd feldarabolta és több napon keresztül égette nagybátyja holttestét - közölte csütörtökön a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
2009. április 16. csütörtök 20:39 - HírExtra
Kovács Viktória, sajtóreferens az MTI érdeklődésére elmondta: a férfi más bűncselekmények miatt előzetes letartóztatását töltötte, amikor meggyanúsították.
A férfit tavaly azzal gyanúsították meg, hogy otthonában anyját megverte, majd forró olajjal leöntötte. A nő súlyos sérülést szenvedett. Az ügy kapcsán végzett tanúkutatások és adatgyűjtés nyomán derült fény a kilenc évvel ezelőtti gyilkosságra - tette hozzá a sajtóreferens.

A nyomozók szerint a férfi még 2000-ben lakhelyén szóváltásba keveredett anyja testvérével. A gyanúsított ennek során olyan súlyosan bántalmazta a 49 éves férfit, hogy az a helyszínen életét vesztette. A gyanúsított azért, hogy a tettét leplezze, a holtestet feldarabolta és több napon keresztül égette.

A rendőrség közlése szerint a férfi kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását