2024. május 2. - Zsigmond

Lezárások a demonstráció miatt

Lezárásokra és forgalom korlátozásokra kell számítani a pénteki rendvédelmi demonstráció miatt a fővárosban - közölte a rendőrség saját honlapján.
2011. május 6. péntek 07:33 - HírExtra
A honlapra csütörtökön feltett közlemény szerint a fegyveres és rendvédelmi szakszervezet demonstrációja miatt már csütörtök 20 órától péntek éjfélig nem szabad megállni a Pesti alsó rakparton a Lánchíd északi parkolójában, a Szalay utca mindkét oldalán, a Szemere utca és a Nagy Ignác utca között. Nem szabad megállni továbbá a Hold utca páratlan oldalán, a Batthyány-örökmécses és a Perczel Mór utca között, az Akadémia előtti parkolóban, a Március 15. téren a Kéményseprő utca és a felső rakpart között.

Hasonlóan a tilos megállni a Lánchíd utcai parkolóban a Clark Ádám térnél, a Kossuth Lajos téren körben, az Akadémia utca mindkét oldalán és a József nádor téren.

Pénteken 14 órától 24 óráig a rendőrség lezárja többek között a Kossuth Lajos teret, 14 órától 17 óráig a Kossuth Lajos tér, Akadémia utca, Széchenyi tér, Lánchíd, József Attila utca, Nádor utca által határolt terület és 20 órától 24 óráig a Pesti alsó rakpart, Eötvös tér és a Szent István park közötti útszakaszt.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását