2024. május 19. - Ivó, Milán

ValóVilág: Anikó kitörheti Éva nyakát

Éva könnyen alulmaradhat a párbajban, ha taktikázás helyett hiúsági kérdést csinál az ellenfélválasztásból. A törtető lány ugyanis nem bírja elviselni, hogy lelki társa, Alekosz rajong Anikóért.
2011. március 28. hétfő 16:49 - HírExtra
Ismét a kendő

Szombaton este, a nyolcadik kiválasztáson ismét Évára került a zöld kendő, így a villa törtetője vasárnap már harmadik alkalommal küzd meg a villában maradásért. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, máris megindultak a találgatások a luxusbörtön falai között, vajon kit visz ki magával a hisztérika. Évától Alekoszon és a legerősebb ellenfélnek megítélt, és egyébként is védett Bécin kívül mindenkinek van félnivalója.

Itt van mindjárt Gigi, akire a boglyas hajú lánynak már régóta fáj a foga. Éva egyik titkos vágya, hogy a Rácz testvérpárt szétrobbantsa. Ráadásul a kiválasztáson Gigi Évára dobta a jelet. Jerzy sincs biztonságban, hiszen köztük nem egy alpári vita szemtanúi lehettek már a nézők. Ezért is tette a törtető szombaton a táncosfiú neve alá a jelet. De Laci is esélyes a párbajra, vele semleges ugyan a viszonyuk, de Éva könnyű ellenfelet lát benne.

Piálás után

A szombat éjszakai alkoholgőzös bulinak az eseményeit figyelembe véve azonban Anikó retteghet a legjobban. Éva ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy lelki társa, Alekosz egész este a fekete démon társaságát kereste. Hajnalban ezt szóvá is tette az okostojásnak, akivel már korábban is összezördültek Anikó miatt. Láthatóan a féltékenységtől feldúlva kijelentette: őt viszi ki magával.

Baukó György, Éva édesapja már sejti, hogy ki lesz lánya ellenfele.

"Annyit mondhatok, Alekoszt, Bécit és Lacit nem választja. Szerintema maradékkal szemben 60 százalék esélye van. Egy biztos, Éva szeretne az utolsó döntős hölgy lenni" – jelentette ki az apuka.

Anikó édesanyja szerint Éva nagyon rosszul dönt, ha lányának adja a másik zöld kendőt.

"Lehet, hogy Éva hirtelen felindulásból puffogott a lányomra, de én úgy érzem, hogy nem őt fogja kivinni magával. Ha esetleg mégis így történne, Éva számára ez a játék végét jelentené."

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

katalinka
2011. március 29. 07:53
Mind a ketten nem nyerhetik meg , essen ki mind ketten undormányok.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását