2024. április 24. - György

Matt Damon a kutyák kedvence

Az egyik legsármosabb amerikai színész, nemcsak a nők kedvence, hanem a kutyák is odavannak érte.
2011. február 17. csütörtök 06:40 - Gedeon Beatrix
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a nevével fémjelzett kutyapóló, melyet a rajongó gazdi vehet meg kedvencének és utána már ránk van bízva hogy eldöntsük: a kutyus, vagy a hozzá tartozó csinos lány-e a Matt Damon rajongó?!

Komolyabbra fordítva a szót a színész nagy támogatója a kutya örökbefogadási programnak. Mikor kislánya 18 hónapos lett, együtt látogattak el a West Hollywood parkba, ahol nyilvános örökbefogadási napot tartottak. Matt felesége Luciana és kislánya Isabella remekül érezték magukat és szinte az összes kutyussal összebarátkoztak.

A lányok a nap végén úgy belejöttek a kutyaotthon háziasszonyi szerepkörébe, hogy legszívesebben hazavitték volna az összes kutyust, ha a színész engedélyt adott volna rá.

Ő azonban inkább reklámozza és bíztatja az embereket arra, hogy a gazdi nélkül maradt jószágokat fogadják be, mert köztudott hogy ezek a kutyusok nagyon meghálálják a szeretetet. Isabella bár most nem vihetett haza kedvencet magának, boldogon eljátszadozott a kutyusokkal és még apukáját is rávette, hogy egy tucat Italian Grayhoundot sétáltasson meg egyszerre, amin az egész család nagyon jót mulatott. Így tehát kilátásba van egy új kutyapóló is, amelyen talán ez a felirat állhatna: I Love Matt!!!!
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását