2024. május 19. - Ivó, Milán

Önnek már van?

A tesztidőszak sikeres első szakaszát követően immár országszerte több ezer elfogadóhelyen használhatók a Multi-Pay kártyák.
2011. február 16. szerda 17:01 - HírExtra
A múlt év végén bemutatkozott többfunkciós plasztik lap iránt továbbra is növekvő érdeklődés tapasztalható, hamarosan újabb kereskedelmi láncok társulnak a rendszerhez.

A cafeteria szolgáltatások felhasználásának egyszerűsítésére magyar szakemberek által kidolgozott kártya több különböző egyenleget képes kezelni egyetlen adathordozón. A kártyabirtokosok a Patikapénztár elfogadóhelyeire épülő hálózaton, mintegy 12 000 üzletben és szolgáltató helyen élhetnek a papír alapú utalványokat felváltó lehetőséggel.

A rendszert működtető társaság adatbázisában folyamatosan bővül azon üzletek listája, ahol az elmúlt hetekben sikeres tranzakciókat bonyolítottak a kártyákkal az ételfogyasztásra szóló keretek terhére. E téren újdonság, hogy a Multi-Pay Cafeteria kártya étkeztetés kerete élelmiszereken túl további, az egészséges táplálkozást szolgáló termékek vásárlására is felhasználható. Jelenleg 21 patika valamennyi emberi fogyasztásra alkalmas termékét (többek között vitaminok, táplálék-kiegészítők) is meg lehet vásárolni.

A tesztüzem február végéig hátralévő időszakában folyamatosan zajlik a rendszer finomhangolása, amely elsősorban az elfogadóhelyeken elhelyezett elektronikus terminálok (POS) pontos beállítását jelenti. A már megkötött szerződések értelmében február végére 12 000 elfogadóhelyen lesz használható a Multi-Pay kártya.

Írták a Heart Communications sajtóközleményében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását